admin | 08.01.2019

FREEROLL: 3 bilete x 330 EUR pentru NetBet Open in 7 zile!

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

In urma cu aproximativ o luna, NetBet Poker s-a relansat pe piata din Romania si este primul skin de poker din reteaua Playtech licentiat in Romania. Noua versiune este acum disponibila direct in browser fara download sau sub forma de aplicatie.

NetBet Open se desfasoara intre 14 si 20 Ianuarie si este cadoul facut jucatorilor de poker din Romania de catre cei de la NetBet. Cu un fond de premii garantat de 100.000 EUR si un buy in de doar 330 EUR este un turneu care se adreseaza atat jucatorilor incepatori cat si celor cu mai multa experienta.

Special pentru acest turneu, am organizat un freerolll in care primele 3 locuri vor castiga o intrare in turneul inceputului de an.

Turneul se desfasoara pe 14 Ianuarie la ora 19:00, incepe cu 10/20 si blindurile cresc la 6 minute.

Cum participi?

  1. 1. Deschide un cont la NetBet Poker folosind acest link sau orice link catre NetBet de pe Holdem.ro
  2. 2. Efectueaza o depunere minima de 20 lei
  3. 3. Primesti tokenul si te poti inscrie in turneu

 

Detaliile complete despre turneu pot fi vizualizate in lobby.

 

FREEROLL: 3 bilete x 330 EUR pentru NetBet Open in 7 zile! comentarii

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
cele mai votate
noi vechi
Inline Feedbacks
View all comments
CatalinT
CatalinT
4 ani

Daca avem contul pe NETBET creat mai demult putem primi token-ul?

Alex Stanciu
Alex Stanciu
4 ani

Salutare,

Mi-am facut contul azi, 14.01.2019 si am avut surpriza sa nu primesc tokenul pentru turneu. Conform celor de la support – NetBet, inscrierea se incheia ieri, 13.1.2019 ora 23:59. Ar fi fost ok sa mentionati acest detaliu in articol, astfel incat cei care si-au facut cont azi, sa stie daca pot participa la acest turneu. Problema a fost escaladata mai departe catre cei de la NetBet, dar imi e greu sa cred ca se va rezolva ceva intr-o ora(cat mai dureaza inscrierea in turneu).

Multumesc,
Alex