admin | 05.11.2011

Filip Bogdan

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
Filip Bogna foto pokerpages
Filip Bogna foto pokerpages

Holdem Romania: Cum ai descoperit pokerul si cind ai inceput sa joci?
Filip Bogdan: Acum 3 ani jucam fotbal ca hobby in fiecare saptamana cu o echipa din
care facea parte QuadZa (dar si alti jucatori de poker). El mi-a zis ca pe forumul holdem.ro gasesc mai multe despre joc.
Dar am jucat foarte putin in primul an, pentru ca eram la facultate iar majoritatea timpului liber il petreceam jucand un mmorpg Lineage2 :).

Holdem Romania: Vei juca poker mult timp de acum incolo?
Filip Bogdan: Sper sa pot juca toata viata si sa nu fiu nevoit sa am o slujba normala pentru ca imi place sa joc poker.

Holdem Romania: Ce jucatori de MTT admiri?
Filip Bogdan: Daniel Negreanu, Annette Obrestad, Johnny Bax, Isaac Baron. Dupa turneele de la Innsbruck(a fost prima data cand l-am vazut jucand) m-a impresionat Mihai Manole.

Holdem Romania: Ai cont pe siteuri de training? Te-au ajutat?
Filip Bogdan:  Cardrunners m-a ajutat foarte mult la inceput si inca invat chestii noi din filmultele lor. In cartea lui Joe Navarro acesta scrie ca turneele live inseamna 70% readuri si 35% skill. Ce parere ai de asta? Readurile sunt foarte importante, jucatorii cu multa experienta pe net (cum este si cazul meu) se bazeaza in special pe betting patterns si bet sizes pt a face readuri. In ultima perioada am inceput sa fac si unele readuri bazate pe tell-uri fizice, lucru care m-a ajutat.

Holdem Romania: Ce te motiveaza?

Filip Bogdan: La jocurile de cash … banii, la turnee sunt foarte motivat de locul 1 si
de fiecare data cand joc iau decizii care cred ca ma ajuta sa ndeplinesc acest obiectiv. Cred ca si trecutul meu m-a ajutat sa obtin aceasta atitudine in competitii (am practicat atletism de performanta foarte multi ani).

Holdem Romania: Ce carti ai citit si cum ti s-au parut?
Filip Bogdan: Prima a fost Super System 2. M-a ajutat sa inteleg cum gindeste un jucator cistigator. Peste un timp am citit Harrington on Holdem, carti excelente pentru jucatorii de turnee. Multe concepte din HoH le stiam si le foloseam
deja dar Harrington mi-a imbunatatit semnificativ jocul.

Holdem Romania: Ce faci cind nu joci poker?
Filip Bogdan: Imi place sa fac cat mai mult sport: ski, inot, fotbal, tenis.
La jocurile pe calculator am renuntat in totalite si cred ca este un lucru bun avand in vedere ca oricum petrec foarte mult timp in fata calculatorului jucand poker.

Holdem Romania: Ne poti spune niste maini interesante de la turneele din Austria?
Filip Bogdan: La masa finala mai eram 6, eram BB iar butonul era un fish maniac care intrase chipleader la masa finala si dublase multa lume. Aveam nevoie de dublaj pentru a putea avea sperante la locul 1 si eram sigur ca va intra all in cu orice 2 carti. Ma hotarsem ca daca se va da fold pana la el o sa dau call cu orice pereche, orice A si orice K. I-am dat insta call cu k8 si l-am prins cum nu se putea mai bine q8.

Holdem Romania: Pe unde mai pleci?
Filip Bogdan: In iunie o sa ma duc la Campionatul European de fotbal si sper ca voi gasi „some juicy cash games” acolo. Apoi cred ca o sa merg la urmatoarele etape din CAPT. As vrea sa castig un turneu live important cu buy-in de peste 2k si peste 200 de participanti.

Holdem Romania: Ce sfaturi ai pt jucatorii de MTT?
Filip Bogdan: Sa studieze jocul, nu trebuie sa citeasca foarte multe carti ci sa inteleaga din ele cum gandesc jucatorii profesionisti. Sa isi analizeze mainile importante si sa incerce sa-si explice deciziile care le-au luat.

Holdem Romania: Ce parere ai despre faptul ca masa finala de la WSOP ME 2008 se va
juca cu delay in toamna?
Filip Bogdan: Cred ca pe finalisti o sa-i avantajeze pentru ca o sa castige mai mult de pe urma reclamelor, pe ceilalti nu vad ce i-ar dezavantaja, asa ca mi se pare OK ideea.

Holdem Romania: Cite mese joci? Doar turnee?
Filip Bogdan: De obicei joc 2 mese de cash HU plus 1-2 turnee in acelasi timp. Cand se ajunge aproape de bubble opresc mesele de cash. Mai joc cash live.

Filip Bogdan comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments