admin | 11.11.2019

Festivalul aniversar PokerFest se apropie cu sute de mii de euro in premii si o suita de turnee fara precedent

Ultimul festival de poker live al sezonului 2019 in Romania este la orizont si nu poate fi omis de niciun fan al pokerului: vor fi 300.000 euro garantati in Main Eventul de 550 euro, alaturi de o suita de side-eventuri mai bogata ca oricand. PokerFest & IPC Bucuresti va avea loc intre 25 noiembrie si 1 decembrie in salile hotelului Intercontinental din capitala, pentru o saptamana de poker de mare angajament la toate mizele si formatele, alaturi de un bazin consistent de jucatori straini dominati ca de obicei de fanii israelieni ai circuitului care deja s-au anuntat in numar mare. Festivalul marcheaza aniversarea a 8 ani de activitate a operatorului roman PokerFest, iar evenimentul va fi sarbatorit pe masura, cu o petrecere a jucatorilor de pomina, plina de distractie, surprize si cadouri de la organizatori.

Main Eventul va fi mai greu de batut de aceasta data, caci drumul spre trofeu va dura patru zile si va avea patru flighturi de start: 1A in 27 noiembrie, 1B si 1C Turbo in 28 si 1D Hyper Turbo in 29, cu doar patru ore inainte de ziua 2. Pe 30 noiembrie se va juca ziua 3 iar finala a doua zi, pe 1 decembrie. Este asadar un turneu masiv, cu premii pe masura.

Alaturi de turneul principal, vor rula side-eventuri pe banda rulanta, in formate 6-Max, Deepstack, Turbo, PLO, Bounty, Hyper, Win the Button si cu buy-in-uri plecand de la 115 euro si pana la 1100 in High Rollerul seriei. Evident, fanii jocului de cash vor avea si ei de unde alege, cu o sala de la Inter rezervata special, cu mize la discretia participantilor.

In ajunul Main Eventului, partenerul online al festivalului, NetBet Poker, organizeaza calificari in toate zilele de sambata si duminica pana la festival, cu sateliti de 70 de euro alimentati de sub-sateliti zilnici de zero si 10 euro in sistem steps.

Vom avea asadar parte de o veritabila sarbatoare a pokerului la Inter in ultima saptamana a lunii, si oricine iubeste jocul de poker ar trebui sa-si rezerve loc in agenda, caci festivalul este plin de oportunitati ce vin doar o data pe an.

Bafta tuturor participantilor si LA MULTI ANI, PokerFest!

Sursa foto: Pokerfest

Festivalul aniversar PokerFest se apropie cu sute de mii de euro in premii si o suita de turnee fara precedent comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of