admin | 05.11.2011

Ferdi

0 0 vote
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Holdem Romania: Stiu ca esti pasionat de CounterStrike si ai fost intr-un clan de top: TEG. Stiai ca Zgaiba sau LoAnimal (in TEG la inceputuri) joaca acum poker cu succes?
Ferdi: Zgb si loanimal au fost cu mult inaintea mea in Teg si nu i-am cunoscut.

Holdem Romania: Te-au ajutat jocurile in cariera de pokerist?
Ferdi: Probabil ca jocurile m-au ajutat sa fac multitabling mai usor :D. Acum nu mai joc nimic pe PC, dar o sa imi iau o consola. Ii mai urmaresc pe Teg la concursuri sa vad ce mai fac.

Holdem Romania: Cum ti-ai construit bankroll-ul?
Ferdi: Am jucat cash games pe FullTilt si in reteaua Microgaming. Intr-o noapte de duminica eram cu cel mai bun prieten al meu la mesele de 1/2$ pe Full Tilt. Aveam 4000$ pe plus dupa 2000 de miini si el mi-a zis sa ma inscriu la Sunday Mulligan (200$ buy in si 200k gtd). M-am bagat si dupa ce am ajuns deep in turneu am inchis mesele de cash ca sa fiu atent. Am cistigat turneul.

In urmatoarele week-enduri am fortat si am intrat la garantatele mari nefiind consitent de norocul pe care l-am avut la Mulligan (am luat clasico AK vs QQ cu 40bb deep si am devenit chip leader).
Dupa doua saptamini m-am oprit insa pentru ca nu mergea si am revenit la ring pe Microgaming.
M-am mutat in Bucuresti. Trei zile mi-am luat omor la cash si am pierdut 20 de intrari la 100 NL. Am dat quit si nu am mai intrat. Mai aveam 1600$ aici si i-am depus pe Full Tilt si Stars pentru a juca doar turnee. De atunci si pina acum am reusit sa ajung la stats-urile din poze.

Holdem Romania: Care a fost cel mai greu moment in drumul asta?
Ferdi: Sa aplic ce am invatat pe forumul holdem.ro si sa astept rezultatele.

Holdem Romania: Ai un stil diferit in functie de turneu?

Ferdi: Daca joc Sunday Million… acolo e un field foarte mare. Sunt tot felul de jucatori (si slabi si buni) care au venit si din sateliti si nu stii cu cine esti la masa. Aici cand lovesc dau bet bet bet. Nu poti sa arunci top pair ;D
La garantatele zilnice difera situatiile. Mai dam si fold pe A82r cu AQ/AK contra regular.

Holdem Romania: Ce jucatori de MTT iti plac?
Ferdi: Ajkhoosier1 si seabeast

Holdem Romania: Sfaturi pentru cei care joaca turnee?

Ferdi: Daca exista un background solid de la cash games si se invata micile diferente ale jocului de turneu se poate ajunge cu mult peste ‘average mtt winning jucator-poker’. Doar prin faptul ca stie sa joace si turn+river fata de majoritatea jucatorilor de turnee care stiu cam preflop si flop. Si ar ajuta si o subscriptie la PXFactor.

Holdem Romania: Ce muzica asculti in timp ce joci?
Ferdi: Radio Zu 😉

Holdem Romania: Ti-ai cumparat ceva BALLA din banii cistigati?
Ferdi: Nup. Urmeaza 😀
Realizari Profit din MTT online de peste 100,000$. Stats-urile le puteti vedea pe forum. Tot acolo gasiti mai multe intrebari pentru Ferdi si raspunsurile lui.

Puteti revedea toate miinile de la primul lui turneu cistigat aici (va faceti un cont free la PXF)

Ferdi comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments