admin | 12.08.2012

FastForward Poker, competitorul pentru Zoom Poker de la PartyPoker

Bwin.party a intrat in cele din urma printre siteurile de poker care ofera un format rapid de poker, similar cu Rush Poker de la FullTilt, Zoom Poker de la PokerStars si variantele rapide din reteaua iPoker sau IGT ( Entraction).

In lobby, grupurile de jucatori sunt listate langa jocurile normale. Primul filtru oferit in lobby este cel pentru “FastForward”, lucru care permite selectarea jocurilor rapide de poker. In momentul de fata, fiecare jucator poate sa intre la cel mult 4 mese de joc de poker FastForward.

Butonul de fast-fold este inlocuit de butonul “Forward Fold”, iar in urma apasarii acelui buton se efectueaza o tranzitie usoara catre o noua masa de poker.

Un lucru care difera este faptul ca jocul la o masa poate incepe, chiar daca nu s-a completat numarul maxim de jucatori de la masa respectiva de joc.

De asemenea se zvoneste ca cei de la PartyPoker ar putea sa lanseze  FastForward Poker pentru jocurile de heads-up. Desi inca nu este oferit spre testare, un astfel de joc ar fi o inovatie foarte interesanta oferita de cei de la PartyPoker.
[ad#text_ads1]
Cei de la bwin.party nu au fost timizi in a spune faptul ca ZoomPoker a fost unul din principalele motive in ceea ce priveste proasta performanta in ceea ce priveste veniturile lor din de poker de anul acesta. In luna martie, ei au spus faptul ca jocul de fast-fold se afla in curs de dezvoltare.

 

Mai jos puteti vedea un screenshot al noului FastForward Poker:

FastForward Poker, competitorul pentru Zoom Poker de la PartyPoker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of