admin | 28.05.2012

Esti gata sa participi la cel mai mare PokerFest? Bucuresti: 11-17 Iunie 2012

PokerFest Bucuresti 2012
Primul eveniment PokerFest Bucuresti din acest an a stabilit un record. Peste 13 zile speram ca el sa fie doborat din nou.

PokerFest a inceput anul in forta cu un turneu de poker la Bucuresti care a doborat recordurile anterioare. Lucian Mantu a devenit primul campion din acest an, castigand un premiu record de peste 75.000 EUR.  A urmat apoi un tur de forta prin toata tara. Au fost evenimente la Cluj-Napoca, Piatra-Neamt si Deva, evenimente care au lasat in urma numai reactii pozitive, amintiri placute si nu in ultimul rand 3 campioni PokerFest: Marius Volovei, Robert Cezarescu si Georgian Balu.

A venit timpul ca PokerFest sa isi incheie campania de primavara si pentru asta, organizatorii s-au intors la Bucuresti unde peste 13 zile speram cu totii ca va incepe cel mai mare turneu din aceasta serie. Si-au anuntat prezenta foarte multe nume mari din pokerul romanesc, dar si participantii obisnuiti de la fiecare etapa PokerFest.
[ad#text_ads1]
Daca iti place jocul de poker atunci te sfatuim sa nu ratezi un astfel de eveniment care pe langa experienta imensa pe care o vei acumula, iti poate aduce si un premiu consistent daca vei reusi sa ajungi la masa finala.

Cum te califici ?

Nu trebuie sa fii descurajat ca turneul are un buy in de 1000EUR pentru ca exista o gramada de sateliti prin care poti ajunge la turneu platind doar o mica parte din buy in.

Satelitii live ruleaza deja de ceva vreme la Queen Casino in Bucuresti si au un buy in de 230RON, cu rebuy si addon. Avem deja primii calificati din acesti sateliti, si pana la data inceperii evenimentului vor mai fi 7 turnee de acest tip.

Pentru cei care nu au posibilitatea sa ajunga in Bucuresti, cei de la PokerStars au creat o structura prin care poti castiga foarte usor buyinul pentru Main Event. Incepand din aceasta seara, ruleaza sateliti online care incep de la 2,2EUR si care te pot aseza la mesele PokerFest. Crezi ca e prea greu? In evenimentul de la Piatra Neamt, Cristian Veliscu a reusit cu doar 0,55EUR sa se claseze pe locul 6 la masa finala si sa ia un premiu de 5.900EUR.

Nimic nu e mai usor decat sa te califici la PokerFest jucand satelitii online.

Pentru detalii complete despre calificari poti intra pe pagina Califica-te sau daca ai intrebari poti sa accesezi sectiunea PokerFest 2012 de pe forum , unde vei primi raspunsuri prompte si de la reprezentantii seriei de turnee sau poti discuta cu alti participanti despre evenimente.

Structura noua

Pe langa faptul ca toata lumea spera ca evenimentul sa stabileasca un nou record, vei avea ocazia sa incerci pentru prima oara si o noua structura a evenimentelor ce se vor desfasura intre 11 si 17 Iunie la PokerFest Bucuresti.

Fata de evenimentele precedente, vor avea loc de aceasta data 3 supersateliti care iti pot oferi un loc in Main Event si pe langa evenimentele obisnuite de 330EUR KO si 150E ( care va deveni de 200E)  vor mai fi introduse un turneu cu un buy in de 500EUR Freezeout si un turneu turbo de 350 RON.

Toate aceste lucruri se intampla pentru ca jucatorii sa aiba parte de exact o saptamana de poker si momente de calitate.

Succes tuturor la calificari si speram ca sala hotelului Howard Johnson sa fie neincapatoare!

Esti gata sa participi la cel mai mare PokerFest? Bucuresti: 11-17 Iunie 2012 comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of