admin | 31.07.2022

Espen Jørstad, campionul mondial din acest an, pierduse peste $1.000.000 pe piața de crypto înainte de WSOP

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Conform unui articol apărut recent pe HighStakesDB, Espen Jørstad, câștigătorul Main Event-ului World Series of Poker 2022 și un premiu de $10.000.000, a dezvăluit că a pierdut peste 1 milion de dolari odată cu prăbușirea pieței de criptomonede, înainte de a călători spre Las Vegas. Starul norvegian și-ar fi pierdut cea mai mare parte a averii sale, atunci când criptomoneda Terra (LUNA) împreună cu ecosistemul ei s-au prăbușit, lăsându-l pe scandinav cu aproximativ 5% din ceea ce avea când pornise la drum.
Rezultatul acestor pierderi a fost faptul că Jørstad a fost nevoit să joace mize mult mai mici decât își planificase la WSOP 2022. Jørstad a spus: ”La momentul prăbușirii, aveam peste 1 milion de dolari în acest ecosistem, ceea ce reprezenta o felie destul de mare din averea mea netă – am ajuns să pierd aproximativ 95% din ea”.
Din fericire pentru el, Jørstad nu a plănuit nicio mișcare grăbită pentru a încerca să își recupereze pierderile. El s-a concentrat pe evenimente de buy-in mai mic și a vândut acțiune pentru cele de buy-in mai mare cât timp era în Vegas.
”Cred că este important să fac un pas înapoi și să realizez că nu pot accepta aceeași variație ca în urmă cu o lună. Cred că este important pentru mine să nu îmi las ego-ul să îmi spună că aparțin acestor turnee de miză mare doar pentru că le jucam acum o lună. Adevărul este că cel mai bun mod de acțiune al meu este pur și simplu să dau înapoi, să mă retrag și să nu dau lovituri prea agresive la mize mai mari”, a spus Espen Jørstad.

Sursă foto: PokerGO via HighStakesDB

Espen Jørstad, campionul mondial din acest an, pierduse peste $1.000.000 pe piața de crypto înainte de WSOP comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments