admin | 09.12.2011

EPT Praga: Liviu Ignat si ultimii 31 de jucatori

Tournament_RoomFinalul zilei cu numarul 3 de la EPT Praga arata in felul urmator: Nivelul 21 – blinduri 6000/12000,ante 1000; Jucatori: 31/722; Media de fise: 699.000.

Cu participare record de 722 jucatori si cu un premiu pentru locul 1 de 775.000E , EPT Praga se apropie cu pasi repezi spre masa finala ce va avea loc pe 10 Decembrie.

S-a intrat in bani de la locul 104, primul jucator care  a incasat 7.500 E fiind Zachary Korik din SUA. 2 jucatori din Romania au intrat si ei in bani: pe locul 85 Anton Sinel a incasat 9.000 EUR, iar Gheorghe Sandulescu a terminat pe locul 34 pentru un premiu de 15.000 EUR.

Liviu Ignat este singurul roman intre ultimii 31 de jucatori ramasi. Cu 278.000 fise , va avea o zi grea in fata dar sa speram ca va reusi sa se ridice cat de repede.

[ad#text_ads1]

Insa pana a ajunge aici, Liviu “0Human0” Ignat a smuls numai cuvinte de admiratie de la toata lumea, masa la care a jucat fiind considerata demna de o masa finala.  Mai jos aveti cateva citate de pe PokerStarsBlog:

“Nu s-a vorbit prea mult de asta, dar jucatorii de la masa numarul 5 spun o poveste frumoasa. Exista cativa jucatori buni, un fost campion , jucatori muncitori si un jucator de care nu se poate atinge nimeni. Daca ar fi sa alegem una dintre mesele de acum sa reprezinte masa finala atunci aceasta ar fi. 

A inceput cu Danyel Boyaciyan trezindu-se la viata. Pana acum actiunea a fost dominata autoritar de Anton Wigg, Ari Engel si Ignat Liviu incat e ciudat sa vezi asa ceva. Un pariu de 20.000 de fise, un re-raise de la Wigg in cutoff pana la 43.000 fise si in acel moment Liviu a intrat in actiune, jucatorul de care se teme toata lumea si care a plusat pana la 100.000 in BTN.

Actiunea s-a intors acum la Juan Manual Pastor care a dat unul dintre cele mai impresionante folduri pe care le-am vazut. Nu impresionant prin partea tactica ci prin gesturile si comportamentul lui Pastor de dinainte de a arunca cartile.

Mai intai s-a uitat la mana lui, fara a folda imediat. Si-a tras scaunul mai aproape, s-au vazut cateva expresii ciudate pe fata sa, a oftat, a dat din cap si apoi a facut cateva gesturi cu mana. Sprancenele i s-au ridicat si apoi au coborat in timp ce a vorbit singur cateva momente. Scarpindandu-se in cap, s-a mai uitat odata la carti inainte sa ceara o numaratoare a fiselor din pot. Stia ca trebuie sa mai puna 100.000 dar a vrut sa ii spuna altcineva lucrul acesta. Tragandu-si piciorul dedesubt, a miscat cateva fise rosii. Apoi, a inceput sa para calm pentru cateva secunde parand ca s-a impacat cu situatia, apoi si-a frecat sprancenele si nasul si a foldat cartile.

Acum Boyaciyan a fost gata sa intre all-in si exact asta a facut. Wigg a foldat si apoi a venit randul lui Liviu care a intrebat cat inseamna all-inul. Era vorba de 275.000 fise in total. 

Liviu si-a lasat fata in palma si a inceput sa se gandeasca. Mai avea 400.000 de fise si se juca cu niste fise rosii. Pastor, care a avut parte de prea mult stres in aceasta mana s-a ridicat pentru o scurta plimbare: “Nebun” a spus. “E nebun”.

Wigg si Engel s-au ridicat si ei sa se uite, poate pentru ca vroiau sa puna ceva distanta intre ei si Liviu, aceeasi distanta pe care o pastrezi fata de artificii. Exact cand toata lumea se astepta mai putin , Liviu a vorbit.

Call”, a spus Liviu.”

[ad#text_ads2]

“Anton Wigg a deschis la 16.000 si Liviu Ignat a dat call. Exista mereu o atmosfera sinistra de ingrijorare in aer cand Liviu jaoca un pot, la fel cum e cand un nebun se urca intr-un autobuz tacut. Asa ca Juan Manuel Pastor probabil ca era constient de pericolul la care s-a expus cand s-a pus all in cu 140.000 de fise in HJ. Wigg a foldat insa Liviu l-a luat in primire si a dat call aratand Q♣Q♥. Pastor a aratat A♥K♥.

Pastor s-a inclinat in fata pentru a vedea boardul cum vine A♠T♥3♦8♠4♠ si parea incantat cum se dubleaza la aprox. 300.000 de fise. Parea insa mai incantat ca Liviu nu a facut nimic terifiant.”

Discuta pe forum!  https://www.holdem.ro/forum/live-poker-turnee-tv-shows/15322-ept-praga-liviu-ignat-last-21-a.html#post253905

EPT Praga: Liviu Ignat si ultimii 31 de jucatori comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of