admin | 29.05.2019

EPT Open Madrid se joaca luna viitoare intre 22 si 30 iunie

Circuitul European Poker Tour va ajunge in capitala Spaniei, Madrid, dupa o pauza de 7 ani, luna viitoare urmand sa se dispute EPT Open Madrid intre 22 si 30 iunie. Ultima oara cand un EPT s-a desfasurat la Madrid a fost in anul 2012 atunci cand Main Event-ul avea sa fie castigat de danezul Frederik Jensen pentru €495,000. Jensen era la vremea respectiva unul din cei 3 danezi care reusisera impreuna o performanta fantastica: 3 EPT-uri consecutive castigate de 3 jucatori din Danemarca: Mickey Petersen la Copenhaga, Jensen la Madrid si Jannick Wrang la EPT Campione.
Evenimentul principal din acest an va aduce la mese probabil mai toti jucatorii cunoscuti care nu au facut deplasarea in State pentru WSOP, dar si o parte de jucatori recreationali sau jucatori calificati din sateliti de cativa euro sau zeci de euro de pe Pokerstars. Acesta va avea un buy-in de €1.100 urmand sa se desfasoare intre 26 si 30 iunie. HighRoller-ul de €5300 sau Single Re-entry-ul de €2,200 sunt alte evenimente interesante dintr-un program complex care cuprinde si evenimente al caror buy-in nu urca mai sus de €1000. Spre exemplu, jucatorii care nu vor sa investeasca mult au la dispozitie event-uri precum Deepstack-ul Freezout de €330 sau Freezout-urile de €330 si €550.
Organizatorii ii asteapta pe jucatori si cu cateva surprize: Spanish Fiesta sau petrecerea jucatorilor va avea loc pe data de 27 iunie, iar promotia Thee Best Hands va recompensa cu jumatate de ora de masaj gratuit jucatorii loiali care au acumulat 10 ore de mesaj. Este un festival ce nu poate fi ratat mai ales ca field-ul de jucatori va fi lipsit de multi jucatori mari prezenti la WSOP si astfel drumul catre o performanta unica poate fi considerat ceva mai accesibil.

Sursa foto: PokerstarsLive

EPT Open Madrid se joaca luna viitoare intre 22 si 30 iunie comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of