admin | 13.04.2018

Elky este noul ambasador al brandului PartyPoker

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Nu a trecut mult de la despartirea de Pokerstars pana super-vedeta Bertrand “Elky” Grospellier si-a gasit un nou angajament, acesta anuntand in cursul zilei de azi ca a semnat cu PartyPoker. Francezul a scris pe Twitter: “Cu mare onoare si respect anunt faptul ca de astazi am intrat in echipa PartyPoker. Este minunat acum ca ma aflu in conexiune cu o companie a carei prioritate este buna evolutie a jocului de poker si a comunitatii sale. Sunt foarte emotionat ca ma pot implica in ceea ce PartyPoker aduce jucatorilor sai atat pe partea online, cat si pe cea live. Obiectivul nostru este sa ajungem un punct de referinta pe ambele parti si sunt increzator ca prin ambitia noastra, a tuturor, putem realiza acest lucru in viitor. Sustinerea comunitatii este foarte importanta, asa ca, orice aveti de spus nu ezitati sa o faceti, caci pana la urma universul pe care vrem sa-l construim este in sprijinul jucatorilor de poker.
Si conducerea PartyPoker a transmis un mesaj scurt: “Suntem incantati sa anuntam faptul ca Elky s-a alaturat echipei PartyPoker ca si ambasador. Bine ai venit la bord, Elky!”
Bertrand Grospellier este cel mai cunoscut jucator francez de poker, el obtinand de-a lungul timpului $13,580,523 premii in turneele desfasurate in circuitul live. Francezul si-a inceput cariera in anul 2005 si s-a facut remarcat prima oara in anul 2008 cand a castigat Main Event-ul PCA Bahamas si un premiu de $ 2,000,000. Cea mai mare lovitura in circuitul live a venit insa anul trecut, cand heads-up-ul din $111,111 din HighRoller for One Drop in cadrul WSOP i-a adus un premiu de $ 2,278,657. Grospellier este cunoscut si pentru nickname-ul sau din mediul online “Elky”, acesta avand un parteneriat cu Pokerstars ce s-a intins pe o perioada de 11 ani si jumatate pana la inceputul acestui an cand cele doua parti s-au despartit pe cale amiabila.

Elky este noul ambasador al brandului PartyPoker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of