admin | 16.04.2013

Durrrr Challenge revine la FullTilt

Daca nu va mai aduceti aminte de “Durrrr Challenge”, aceasta este o provocare pe care Tom Dwan a facut-o lumii pokerului in urma cu cativa ani. In principiu, jucatorii se vor duela 50,000 maini, iar daca  “durrrr” va fi in avantaj, adversarul sau  va plati 500,000$. Daca, in schimb, adversarul lui “durrrr” va inregistra profit dupa 50,000 maini, Dwan ii va plati acestuia 1,500,000$. Ultima acceptare a provocarii a fost din partea lui Daniel “Jungelman12” Cates, insa jocul a fost oprit odata cu evenimentele nefericite de la Black Friday.

Dupa o discutie oarecum acida pe Twitter si in presa de specialitate, cei doi au revenit la mese luni pentru a termina ceea ce au inceput acum doi ani. Cei doi au jucat doar cateva sute de maini, iar la final Dwan arata 158$ profit. Pana acum s-au jucat in jur de 20,000 maini, iar Cates are peste 1,2 milioane de $ profit, aflandu-se intr-o pozitie mai mult decat favorabila.

[ad#text_ads1]

Cu toate ca inceputul este incet si putin spectaculos, suntem siguri ca in curand vom vedea mai multa actiune din partea celor doi si jocurile vor deveni interesante, in special acum cand mizele sunt atat de mari.

Durrrr Challenge revine la FullTilt comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of