admin | 25.06.2020

Dupa partypoker, GGPoker va adopta la randul ei politica “numelor reale”. Se va intampla in finalele WSOP online

Dupa ce in ultimele luni de zile platforma partypoker a fost gazda mai multor turnee importante de buy-in-uri mari, in care jucatorii au aparut la mesele de joc cu numele lor real in dauna nickname-urilor, platforma GGPoker al carei ambasador este canadianul de origine romana Daniel Negreanu, va adopta la randul ei aceasta politica. Astfel, in cadrul evenimentelor WSOP online ce vor fi gazduite in aceasta vara si care vor acorda bratari castigatorilor, jucatorii care vor ajunge in finala vor aparea cu numele lor reale, pentru ca fiecare sa stie impotriva cui joaca. Totusi, deocamdata, in toate celelalte faze ale turneului, jucatorii vor continua sa apara cu screen name-ul pe care acestia si l-au ales in momentul inregistrarii pe platforma.
Decizia celor de la GGPoker nu reprezinta totusi o surpriza: inca de la sfarsitul lunii mai, acestia au testat functia “real name” la mesele de cash highstakes VIP si in turneele HighRoller.
Pana acum parerile sunt impartite in ceea ce priveste decizia unei platforme online de a afisa numele real in dauna nickname-ului ales de jucator. Sunt jucatori care prefera aceasta schimbare pentru a sti in permanenta impotriva cui joaca la mesele virtuale, in vreme ce altii prefera anonimitatea prin afisarea screen name-ului in dauna numelui real.

Sursa foto: PokerListings

Dupa partypoker, GGPoker va adopta la randul ei politica “numelor reale”. Se va intampla in finalele WSOP online comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of