admin | 05.11.2021

Dublul campion mondial de kempo, Mirel Dragan castiga episodul cu numarul 18 Midnight Poker si $3000

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Dublul campion mondial de kempo, Mirel Dragan, invitat special al ultimului episod al acestui sezon Midnight Poker, a reusit sa isi faca knockout adversarii in cadrul editiei desfasurate ieri si sa castige premiul de $3000 oferit ca de fiecare data marelui castigator. Victoria lui Dragan este pe undeva neasteptata, mai ales daca ne uitam la statistica anterioara a show-urilor Midnight Poker si Road to Las Vegas, care nu era neaparat de partea invitatului special: se mai intamplase o singura data ca un invitat de onoare sa castige o finala televizata si daca bine ne amintim acest invitat a fost Flick Domnul Rima, care a castigat un episod Roat To Las Vegas.
Editia de ieri a fost una entuziasmata si presarata cu mai multe poturi extrem de disputate de jucatori, dialoguri spumoase si play-uri neasteptate. Finala, care a inchis sezonul actual Midnight Poker, a fost piperata si de aparitia la masa televizata a Catalinei Constantinescu, gazda voastra din peste 25 de show-uri de poker live, care de aceasta data a trecut de la microfon la masa de joc, etalandu-si cunostintele despre jocul pe care il indragim atat de mult cu totii.
Au fost eliminati rand pe rand din finala Alex Sascau pe 7 pentru $200, Cristian Babos pe 6 pentru $250, Dan Gîlca pe 5 pentru $500, Marian Costache pe 4 pentru $750, Catalina Constantinescu pe 3 pentru $1000 si Daniel Olaru pe 2 pentru $2000. De notat ca, marele castigator Mirel Dragan a reusit sa semneze eliminarea a 4 din cei 6 adversari de la masa, dovedindu-si skillul nu doar in ring, ci si la masa de poker.
Daca nu ati apucat sa vizionati acest ultim episod al sezonului, o puteti face pe canalul de youtube Pokerfest Romania. De asemenea, clipurile cu mainile interesante si eliminarile produse aseara pot fi urmarite pe canalele de social media ale 888poker Romania (Facebook si Instagram).
Ramaneti conectati pentru a afla ultimele noutati si la ce data s-ar putea relua show-ul Midnight Poker, cel care a fost oferit si in acest sezon de 888poker in colaboare cu Pokerfest Romania!

Sursa foto: Pokerfest

Dublul campion mondial de kempo, Mirel Dragan castiga episodul cu numarul 18 Midnight Poker si $3000 comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments