admin | 14.10.2021

DraftKings ar putea cumpara compania mama a celor de la partypoker, Entain, pentru 20 de miliarde de dolari

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

partypoker ar putea deveni in curand parte din DraftKings, daca compania mama Entain va fi cumparata de catre cea din urma pentru o suma de 20 de miliarde de dolari. Entain este cel mai mare grup de gaming online din lume, care detine totodata populara platforma de poker. Mutarea ar putea crea un imperiu fantastic pentru DraftKings, pe toate ramurile inclusiv pariuri sportive, jocori online, poker online si fantasy sports. DraftKings este la aceasta ora lider pe piata pariurilor sportive din SUA si lider pe piata de fantasy sports. Compania ofera de asemenea jocuri de cazino online.
De cealalta parte, Entain detine pe langa partypoker, alte branduri importante ca bwin, Ladbrokes sau Coral si numeroase alte marci de gaming online. partypoker ramane insa unul dintre cei mai mari operatori de poker online, fiind clasat constant in top 10 in privinta traficului la mesele de joc. In SUA, Entain are parteneriat cu MGM Resorts pentru partypoker US Network, reteaua incluzand skin-urile Borgata si BetMGM, precum si marca PartyCasino.
Totusi, tranzactie ramane insa la nivel de speculatie, iar suma ar putea fi mai mica, unii specialisti din industrie considerand ca suma de 20 de miliarde de dolari supraevalueaza Entain.
Va reamintim ca partypoker a fosta lansata in anul 2001 de catre Mike Sexton si colaboratorii, compania crescand rapid in timpul boom-ului din industria pokerului. GVC Holdings (cunoscuta acum ca Entain) a cumparat compania in 2016 cu 1,1 miliarde de dolari. Intre 2009 si 2015, Party/GVC a detinut chiar marca WPT, pe care a vandut-o in 2015 pentru 35 de milioane de dolari.
Ramane de vazut daca Entain va fi cumparata de DraftKings, insa posibila mutare ar putea echivala cu crearea unui adevarat imperiu pentru DraftKings.

Sursa foto: PokerScout

DraftKings ar putea cumpara compania mama a celor de la partypoker, Entain, pentru 20 de miliarde de dolari comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments