admin | 14.02.2012

Doyle Brunson zdrobeste jocurile cash

Niciodata nu este prea batran ca sa se retraga.

Doyle Brunson a recunoscut anul trecut ca devenise prea obositor pentru el ca sa calatoreasca pentru a juca la diferite circuite de turnee si sa faca grind. Dar, legenda in varsta de 82 de ani inca zdrobeste jocurile cash de laLas Vegasexact ca in tineretile sale.

Brunson a scris recent pe blogul sau ca a jucat sesiuni destul de lungi in ultimele 2 saptamana la Aria si Bellagio. Doyle Brunson a fost rasplatit dupa o asa munca, el reusind sa iasa in profit in 14 din cele 15 zile jucate, pana pe data de 10 februarie.

“Se joaca puternic poker in Vegas,” scrie Brunson pe blogul sau. In fiecare zi sunt cel putin 2 sau 3 jocuri de medium-stakes. Nu se joaca la mize asa de mari cum se juca inainte de “Black Friday”, dar macar se tin jocuri cash in fiecare zi. Mizele sunt 300$/600$ la Aria si 600$/1.200$ la Bellagio, uneori mizele fiind putin mai mari. Se pare ca participa si destul de multi jucatori, deoarece exista si o lista de asteptare.

[ad#text_ads1]

Doyle Brunson joaca in fiecare zi cate 8-12 ore, in ciuda faptului ca are probleme cu tensiunea, despre care spune el ca nu creste periculos de mult. Medicii sai i-au recomandat sa lase deoparte mancarurile sarate, cum avea Doyle obiceiul sa manance Cheetos si gold fish snacks. In schimb i-au recomandat sa manance mai multe mere.

Pentru mai multe informatii puteti citi articolul integral de pe :

http://doylebrunson.com/blog/

Doyle Brunson zdrobeste jocurile cash comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of