admin | 22.02.2012

Doyle Brunson ii ia apararea lui Howard Lederer

Doyle Brunson a pastrat tacerea in ceea ce priveste intamplarile din “Vinerea Neagra”, in special in ceea ce priveste compania FullTiltPoker si situatia ei financiara.

Cu totii stim ce parere au Daniel Negreanu si Matt Glantz si multe alte mii de jucatori de poker despre ce a facut compania FullTiltPoker.

Dupa ce Negreanu a atacat verbal pe actionarii de la FullTiltPoker intr-un filmulet pe care l-a postat pe blog saptamana trecuta, Doyle Brunson ia apararea prietenilor sai, scriind pe blogul sau.

[ad#text_ads1]

“Se pare ca toata vina cade asupra celor ca Bitar, Ferguson si Lederer,” spune Brunson. “Ferguson a avut foarte multa incredere in prietenul sau, Bitar. Lumea inca crede ca Howard Lederer este implicat in conducerea companiei, chiar daca s-a retras in urma cu 2-3 ani. Am pastrat legatura cu Lederer in ultimele luni. Cand o persoana pe care o cunosti de ani de zile, in care ai avut incredere si ai respectat-o se uita clar in ochii mei si imi spune ca nu a stiut despre problemele financiare, atunci voi crede ce a zis acea persoana.”

“Nu am vorbit cu Chris Ferguson dar ce inteleg eu este ca el spune ce a zis si Howard, faptul ca nu au stiut ce se intampla cu compania. Sunt cel putin 4 actionari care detin mai multe actiuni la FullTilt decat detine Lederer. Unde erau ei? Vina ar trebui impartita, DACA este adevarat ca Lederer siFergusonnu stiau de dezastrul financiar.”

Comentariile lui Doyle au starnit atentia mai multor membri din comunitatea jucatorilor de poker, inclusiv a lui Daniel Negreanu, care a spus : “Prietenul tau Howard a stiut ca FullTiltPoker inca mai accepta depozite pe site dupa “Vinerea Neagra”. Acest lucru este de neiertat. Nicio scuza nu justifica acest lucru.”

Doyle Brunson ii ia apararea lui Howard Lederer comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of