admin | 03.07.2020

Doug Polk a incercat sa o dea jos pe primărița din Las Vegas, dar nu a reusit sa stranga suficiente semnaturi

Americanul Doug Polk, triplu castigator de bratara WSOP si un foarte cunoscut streamer pe Twitch si Youtube unde a realizat mai multe video-uri educationale despre poker, a incercat sa o dea jos pe primărița din Las Vegas Carolyn Goodman, pe care a acuzat-o ca a deschis Vegas-ul mult prea repede, in ciuda recomandarilor de distantare sociala emise de guvernatorul statului Nevada, Steve Sisolak. Polk a initiat o petitie si a inceput sa stranga semnaturi, insa nu a reusit sa obtina numarul pe care si l-ar fi dorit. El a postat la inceputul acestei luni un mesaj pe Twitter: “Am decis sa suspendam campania de inlaturare a lui Carolyn Goodman. Din pacate, avand in vedere legile de indepartare electorala si situatia actuala cauzata de COVID, sa continuam nu este o optiune viabila. Desi sunt dezamagit, imi sustin inca temeinic motivele pentru care am initiat aceasta campanie. Cetatenii orasului Las Vegas merita mai mult decat sa fie un grup controlat de experimentele lui Carolyn Goodman”.
Doug Polk are 3 bratari castigate la WSOP, fiind probabil cel mai productiv jucator in acest sens: americanul in varsta de 32 de ani nascut la Pasadena, California a intrat de 13 ori in bani in evenimentele disputate, iar in 3 randuri a reusit sa duca turneul pana la capat.

Sursa foto: vip-grinders

Doug Polk a incercat sa o dea jos pe primărița din Las Vegas, dar nu a reusit sa stranga suficiente semnaturi comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of