admin | 21.01.2022

Doug Polk considera ca acum este un moment bun de a cumpara crypto

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Jucatorul profesionist de poker american, Doug Polk a scris in cursul zilei de astazi un post pe Twitter, considerand ca momentul actual este unul bun pentru a cumpara crypto. Doug Polk, fondator al proiectului Upswing Poker, ambasador pentru CoinFLEX, partener The Lodge Poker Club, triplu castigator de bratara WSOP si unul dintre cei mai buni jucatori de heads-up din lume, scrie: „Daca ati stat pe ganduri daca sa cumparati sau nu crypto, acum este momentul. Este posibil sa pierdeti pe termen scurt, dar de fiecare data cand piata a pierdut o treime din valoarea sa, a fost un moment grozav pentru a cumpara. Nu vad sa fie ceva diferit aici. Poate un remindooooor sa citeze asta peste 3 ani de zile, multumesc”.
Este stiut faptul ca jucatorul american are si un canal de youtube intitulat Doug Polk Crypto, cu peste 166.000 de abonati, in care in anii anteriori posta cu regularitate video-uri, acestea fiind mai rare insa in ultimul an de zile.
Ramane de vazut daca previziunile lui Doug Polk se vor adeveri sau daca piata crypto isi va continua panta descendenta pe care se afla.
La ora publicarii acestei stiri, un bitcoin valora putin sub $39.000, cu peste $25.000 mai jos decat valora in luna noiembrie 2021.

Sursa foto: Danny Maxwell – PokerNews

Doug Polk considera ca acum este un moment bun de a cumpara crypto comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments