admin | 04.09.2014

Digi24: Romania, jucator slab de poker

Sue Rossiter RGACea mai importanta problema pentru industria jocurilor de noroc din Romania este prezentata intr-un scurt reportaj difuzat aseara la Digi24.

Atat reprezentantii segmentului online, dar si cei ai industriei landbased cat si investitorii au subliniat cu aceeasi voce, ca taxele si impozitele prea mari atat pentru operatori cat si pentru jucatori fac aproape imposibila autorizarea si dezvoltarea industriei landbased, dar si aparitia operatorilor online care sa ofere servicii in mod legal jucatorilor din Romania.

Reportajul a fost realizat in cadrul seminarului Ora Exacta in Gambling, organizat de revista Casino Life & Business Magazine avand drept partener principal asociatia ROMBET ( cea mai puternica asociatie de profil din Romania ) si la care au participat reprezentanti ai autoritatilor alaturi de asociatiile de profil si potentiali investitori in domeniu.

Cel mai frecvent exemplu oferit autoritatilor, a fost cel din Bulgaria unde jucatorii nu platesc taxe pe castigurile realizate din jocuri de noroc, in timp ce taxele aplicate operatorilor landbased sunt de aproximativ 5 ori mai mici, conform unui studiu comandat de ROMBET si realizat de Zuzanna Kurek, Expert UE privind piata jocurilor de noroc. Tot in Bulgaria, operatorii online se pot licentia foarte usor si in conditii avantajoase care sa creeze un mediu concurential benefic.

La eveniment a participat si Sue Rossiter, Director of Projects and Policy al RGA, cea mai mare asociatie a operatorilor de jocuri de noroc online la nivel European. Prezenta ei la eveniment a fost posibila datorita parteneriatelor intre ROMBET, RGA si Asociatia Jucatorilor de Poker din Romania.

Reportajul poate fi accesat pe siteul Digi24 la acest link: România, jucător slab de poker. Statul pierde anual 100 de milioane de euro din neimpozitarea jocurilor de noroc

Digi24: Romania, jucator slab de poker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of