admin | 09.12.2011

DeepStacks Poker Tour vine in 2012

Jocul de poker online poate a luat pauza in SUA, dar jocul live a luat amploare, odata cu debutul turneului DeepStack Poker Tour din anul 2012.

Organizatorii promit buy-inuri acceptabile, promit ca jucatori cunoscuti vor participa si ca va avea opriri numeroase in toata America de Nord.

„DeepStack s-a stabilit ca o marca din fruntea industriei de poker. Acum oferim jucatorilor sansa sa joace impotriva unor dintre cei mai buni jucatori din lume, fara sa trebuiasca sa ajunga faliti.” Spune directorul executiv de la DeepStacks Chris Torina.

DeepStacks Poker Tour (DSPT) incepe cu sezonul 1 in data de 15-19 februarie, cu un eveniment de 1.500$ No Limit Holdem la Seneca Niagara Casino, in New York. Turneul ofera premii totale in valoare de 200.000$.

[ad#text_ads1]

In ciuda sumei mici de intrare, sa nu va ganditi ca la acest turneu nu vor participa jucatori profesionisti.

Toti jucatorii din Team DeepStacks sunt de asteptat sa apara la turneu, incluzand pe jucatorii Mike Matusow, Michael Mizrachi, Matt Graham, Randal Flowers, Justin Smith, Karina Jett si Adam Levi.

DeepStacks Poker Tour are intentii sa se opreasca si in California, Nevada, Oregon, New York si Quebec. Asteptam ca in viitorul apropiat sa fie eliberata o programa completa. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul oficial de la DeepStacks.

 

DeepStacks Poker Tour vine in 2012 comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of