admin | 23.03.2012

De la Cluj cu prietenie!

Primul turneu de poker din provincie in 2012 a inceput astazi la Cluj, in cadrul etapei a doua a sezonului doi al deja consacratului festival PokerFest. Numerele de pe panoul electronic au linistit organizatorii care aveau motive sa prevada o participare ceva mai modesta la etapa Cluj, cel putin prin prisma distantei si a perioadei de calificari scurte si punctata de unele sincope.

Se pare insa ca drumurile serpuite spre capitala Ardealului nu au fost o piedica in fata batalioanelor de jucatori care in acest moment umplu sala Atena de la Hotelul Grand Napoca, producand iarasi acea frumoasa imagine pe care ne-am visat-o cu totii ani la rand in fata televizoarelor sau a transmisiilor de la marile turnee de afara: o sala imensa, ticsita de jucatori motivati de o cupa faimoasa si de multi bani.

Numerele sunt: 121 calificati din sateliti, iar acum, in momentul consemnarii acestor note, pe tabloul turneului avem 225 intrari inregistrate si inca 2 ore in care cei eliminati au dreptul la o a doua sansa.

Tehnic, prevedem un turneu inegal: foarte dur uneori, foarte usor alteori, deoarece la mese se afla un mix extrem de participanti: profesionisti de middle si high-stakes pentru care turneul este, alaturi de banii aflati in joc, un antrenament lejer si un prilej perfect de socializare… dar si localnici incepatori prinsi de febra reclamelor si dornici sa-si incerce norocul la randul lor.

Nu in ultimul rand, festivalul acesta este un teren perfect de afirmare pentru tinerii jucatori de poker online incepatori. Satelitii pentru acest eveniment au plecat de la jumatate de euro, aceasta oferind virtual oricui sansa sa devina proprietarul de drept al cupei.

Daca adaugam si side-eventurile – si probabil si SNG-urile ce se vor organiza – festivalul de la Cluj este cu adevarat pentru toata lumea.

In aceasta lumina, urmatoarele festivaluri nu mai pot fi pierdute, ele oferind la pachet bani, faima, distractie si multa prietenie. Cu o parte din care, va salut de la Cluj!

 

De la Cluj cu prietenie! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of