admin | 10.11.2020

De la 00:30, o noua sesiune intre Polk si Negreanu. Heads-up-ul e transmis pe youtube si twitch

In mai putin de o ora, Doug Polk si Daniel Negreanu revin la mesele de joc pentru a-si continua duelul de heads-up din cadrul provocarii pe care cei doi au acceptat-o in urma cu cateva saptamani, aceea de a se razboi pe un sample de 25.000 de maini de No Limit Hold’em, disputate la miza $200/$400. Pana acum duelul si-a consumat 2 sesiuni: prima, desfasurata in studiourile PokerGo din Las Vegas i-a revenit lui Negreanu pentru $117.000, in vreme ce a doua, desfasurata pe internet, a fost castigata de Polk pentru $218.792. Cei doi jucatori sunt abia la inceput si sunt departe inca de sample-ul de 25.000 de maini pe care si l-au propus la inceputul duelului, cu optiune totusi de abandonare dupa 12.500 de maini daca unul dintre acestia considera ca a pierdut prea mult.
Polk si Negreanu joaca in paralel la 2 mese si au optiune de reumplere a stackurilor de indata ce acestea coboara sub valoarea initiala de $40.000, fapt ce inseamna ca in permanenta cei doi sunt 100+ blinduri deep. In aceasta noapte de la 00:30, platforma de Twitch Upswing Poker, precum si canalul de youtube a lui Doug Polk vor transmite cea de a 3-a sesiune dintre cei doi si suntem convinsi ca zeci de mii de fani vor fi din nou prezenti pe streaming pentru a-i urmari la joc pe 2 dintre cei mai buni jucatori din lume.
Daniel Negreanu, fost invitat in cadrul podcastului nostru de poker Peste Prajit, are foarte multi fani si in Romania, asa ca, alaturi de acestia, ii dorim mult succes in acest duel dificil de care are parte in fata unui super-jucator de heads-up NL Hold’em.

Sursa foto: youtube Doug Polk Poker

De la 00:30, o noua sesiune intre Polk si Negreanu. Heads-up-ul e transmis pe youtube si twitch comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of