admin | 21.09.2020

Darvin Moon, runner-up in Main Event-ul WSOP in 2009 intr-o masa finala cu Phil Ivey, a incetat din viata la 56 de ani

Jucatorul amator de poker Darvin Moon, fost runner-up in Main Event-ul World Series of Poker in anul 2009 intr-o masa absolut de colectie la care au fost prezenti Phil Ivey, Joe Cada sau Antoine Saout, a incetat din viata la varsta de 56 de ani, in urma unor complicatii aparute ca urmare a unei operatii. Conform prietenului sau, Todd Anderson, Moon trecuse cu bine de operatie si abia astepta sa se reintoarca acasa pentru a-si relua lucrarile in domeniul forestier, insa la doar 2 zile dupa conversatia purtata cu el, Moon a incetat din viata. Cauza ar fi fost niste cheaguri de sange aparute dupa operatie.
Darvin Moon a fost un jucator amator de poker, care va ramane cu siguranta in istorie si in memoria tuturor, dupa ce in anul 2009 a reusit sa se califice in Main Event-ul de $10.000 WSOP dintr-un satelit de $130 si sa transforme micuta investitie intr-un premiu colosal de $5.182.601, in urma unui loc 2 obtinut atunci. Moon a avut prilejul sa joace finala in compania lui Phil Ivey, eliminat pe 7 in acel November Nine de neuitat, dar si un heads-up de vis in fata viitorului campion, profesionistul Joe Cada. De atunci, Moon a mai fost vazut foarte rar la turnee, in cei 11 ani scursi de la acea finala memorabila, el reusind sa mai inregistreze doar 9 cashuri in portofoliul sau, din care se mai remarca un singur rezultat: un loc 8 obtinut intr-un Main Event de $1650 la Turning Stone Resort & Casino, Verona, Sua.
In anul 2010, Darvin Moon acorda un interviu pentru publicatia Card Player, in care spunea ca nu este interesat sa devina un jucator profesionist de poker si ca nu doreste sa forteze nota: “Intotdeauna am fost sarac. As putea sa devin iar sarac. In ultimii 26 de ani am trait cu 20.000 – 25.000 de dolari pe an. Acum pot sa imi traiesc restul vietii confortabil. Lucrez inca, pentru ca acesta este spiritul in care a fost crescuta familia mea”.

Sursa foto: Card Player

Darvin Moon, runner-up in Main Event-ul WSOP in 2009 intr-o masa finala cu Phil Ivey, a incetat din viata la 56 de ani comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of