admin | 11.03.2019

Darius “reymaniak” Neagoe castiga trofeul 888 live Bucuresti, €62.300 si un pachet pentru ME-ul WSOP

Festivalul 888 live Bucuresti desfasurat saptamana trecuta in Hotel Intercontinental din capitala a ajuns la final, victoria din Main Event-ul de 888 euro intrare si 300.000 euro garantat revenindu-i regularului roman de turnee online Darius Neagoe, cunoscut pe internet sub nickname-ul “reymaniak”. Castigatorul a obtinut titlul in fata unui alt jucator foarte bun de turnee pe internet, Bogdan “Ph4N” Nicolae, campion Pokerfest anul trecut in Poiana Brasov, de-altfel cei doi hotarand sa isi imparta banii in urma unui deal la heads-up: lui Bogdan i-au revenit €59,900, in vreme ce campionul a incasat €62,300 alaturi de un pachet in valoare de $12.600 pentru Main Event-ul celei de a 50-a editii aniversare WSOP.
Ultima zi a adus la masa 12 jucatori, 6 romani si 6 straini, printre acestia numarandu-se cativa regulari ai circuitului national Pokerfest si buni cunoscatori ai jocului de turneu: israelianul Ran Shahar, chinezul Zeng Zhiping, cel care era si lider inaintea zilei finale sau Mihai Bogdan Gheonu, omul care a castigat turneele organizate de NetBet erau doar cateva nume sonore care aspirau fara doar si poate la masa finala si implicit la trofeu. Doar ca in spatele unui nume complet nescunoscut, cel al lui Darius Neagoe se ascundea nickname-ul “reymaniak”, jucator exploziv pe Stars care s-a regasit in cronicile noastre saptamanale de foarte multe ori, cu ability ridicat conform statisticilor Sharkscope, cu experienta si evident aspiratii catre o pozitie fruntasa ocupata la final in Main Event-ul 888.
Conform relatarilor Pokernews, Neagoe a dominat masa finala aproape in permanenta, ajungand in 6-handed cu jumatate din fisele existente la masa de joc. El a semnat eliminarea pe locul 6 a lui Emil Nicolae Suciu, dar si cea a chinezului Zhiping Zeng pe locul 3, jucator cu experienta mare la mesele de turneu si reamintim, chipleaderul ultimei zile de concurs in Main Event-ul 888. Heads-up-ul i-a adus fata in fata pe Darius Neagoe si Bogdan Nicolae, ultimul reusind sa revina in acest Main Event dintr-un singur blind, fapt ce scoate in evidenta inca o data un lucru foarte important: orice fisa, orice jeton, orice blind poate fi vital si el trebuie aparat cu tot efortul pana la capat pentru ca te poate propulsa intr-un final spre locurile fruntase. Avantajul la heads-up a fost zdrobitor de partea primului: 11 milioane versus 4 milioane de fise, adica un raport de aproape 3 la 1 in favoarea lui Darius Neagoe. Desfasurat intr-un tempo destul de rapid, duelul final s-a incheiat cu un flip KJo v TT, castigat de Neagoe, care pe langa trofeu si felia mare de tort din fondul de premiere, a incasat si un pachet pentru Main Event-ul WSOP in valoare de $12.600. O calatorie la cea de a 50-a editie aniversara World Series of Poker s-ar putea transforma intr-un nou rezultat neasteptat pentru tanarul jucator bucurestean, scorul cu care s-ar putea intoarce din Vegas putand sa aiba in coada cateva zerouri in plus fata de premiul castigat ieri seara.
Titlul ramane asadar in tara si ne bucuram pentru asta, mai ales ca alte doua turnee desfasurate duminica in Hotel Intercontinental revenisera jucatorilor straini: Turbo Deepstack-ul a fost castigat de cipriotul Georgios Phiniotis – 2868 euro, dupa un heads-up cu grecul Adamou Christodoulos – 1900 euro, in vreme ce HighRoller-ul cu 36 de inscrisi i-a revenit danezului Peter Jaksland – 16230 euro, dupa un heads-up cu portughezul Marques Moreira Andre – 14.500 euro. Celalalt turneu desfasurat in ultima zi a concursului, Deepstack-ul in structura lenta a consfiintit la final o impartire a banilor intre doi reprezentanti ai tarii noastre: Gabriel Ploscaru – 8470 euro si Carmen Zainescu – 7000 euro, amandoi regulari in circuitul de turnee autohton.
Mai jos rezultatele finale din Main Event si cecurile obtinute de protagonisti:

1. Darius Valentin Neagoe – 62.300 euro
2. Bogdan Aurel Nicolae – 59.900 euro
3. Zhiping Zeng – 33.960 euro
4. Mihai Bogdan Gheonu – 26.900 euro
5. Pinho Ferreira Helder – 21.070 euro
6. Emil Nicolae Suciu – 16.550 euro
7. Ran Shahar – 12.400 euro
8. Derek Reid – 8.800 euro

Sursa foto: 888poker

Darius “reymaniak” Neagoe castiga trofeul 888 live Bucuresti, €62.300 si un pachet pentru ME-ul WSOP comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of