admin | 10.12.2011

Daniel Negreanu va lua o pauza de la jocul de poker

Intr-un articol scris recent de Daniel Negreanu pentru cardplayer.com, jucatorul Canadian s-a plans de faptul ca se simte slab atat din punct de vedere fizic cat si din punct de vedere mental, dupa o calatorie de 2 luni in Europa.

Vorbind despre ultimul sau joc de la EPT San Remo, unde a fost eliminat din turneu din ziua 1a, Negreanu a spus : „Am jucat bine pentru primele 3 ore sau ceva de genul, apoi am simtit ca ma prabusesc si nu mai aveam nici interes sau energie pentru a continua. Am jucat teribil, in speranta ca fie voi avea noroc si ca ma voi dubla, sau voi prinde urmatorul zbor spre casa. Nu tin minte cand a fost ultima data cand am patit asa ceva la un turneu de poker, dar pur si simplu nu ma simteam in stare.”

De cand s-a intors acasa, Negreanu spune ca inca nu se simte motivat pentru joc, si ca ar da nota 6 din 10 in ceea ce priveste concentrarea sa pentru jocul de saptamana aceasta WPT Doyla Brunson Five Diamond World Poker Classic, cand a fost eliminat in ziua 2.

In pauza lui mult asteptata pentru pauza de la joc, Negreanu spune ca se concentreaza mai mult asupra lui, avand in minte o rutina specifica. In programul sau sunt incluse trezirea la ora 8 dimineata, sa faca Bikram Yoga si sa citeasca o carte de-a lui Eckhart Toole : „A New Earth”.

[ad#text_ads1]

Aditional, Negreanu spune ca va face si munca in scopuri caritabile pentru fundatia de caritate din Nevada „Threesquare”, care ii ajuta pe cei care nu au acces la mancare.

In final, Daniel Negreanu a facut un rezumat al rezultatelor turneelor din 2011, la care a terminat de 6 ori in bani, insumand in total 1.534.367 $, desi spune ca a avut un an destul de prost in ceea ce priveste rezultatele sale.

Indreptandu-si atentia asupra evenimentului de azi de 100.000$, 10 decembrie, de la Bellagio, Negreanu spune ca desi isi incarca bateriile, se gandeste daca sa intre sau nu in turneu. Dupa cum explica el :  „Maine participa un numar mic de persoane la acest eveniment. Nu ma simt foarte incantat in privinta jocului si inca nu stiu daca voi participa, dar cred ca voi incerca totusi sa particip…daca se inscriu 22 de jucatori pentru maine, atunci voi fi si eu acolo.”

Daniel Negreanu va lua o pauza de la jocul de poker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of