admin | 21.02.2015

Daniel Negreanu publica lista jucatorilor care ar trebui interzisi la WSOP

20130526104911.gifDaniel Negreanu a alcatuit pe blogul sau o lista cu cativa jucatori care ar putea fi interzisi de la World Series of Poker pentru greselile pe care le-au comis in trecut, insa recunoaste ca impotriva unora n-ar avea nicio problema daca ar fi nevoit sa joace la editia din 2015. Tot el spune ca daca ar trebui ca la WSOP sa nu fie prezenti jucatori care nu isi platesc taxele sau nu isi returneaza banii imprumutati, atunci field-ul s-ar diminua cu 85%, insa asemenea fapte nu pot fi luate in considerare pentru banare. Iata jucatorii mentionati de Daniel si motivele pentru care nu ar dori sa ii mai vada la WSOP:

1. Russ Hamilton si Mansour Matloubi: Negreanu a hotarat sa ii grupeze pe cei doi impreuna intrucat ei sunt acuzati de aceeasi inselaciune: au folosit un program prin care au putut sa vada o vreme indelungata cartile adversarilor de la mesele de poker online. Ei au inselat mii de jucatori si au produs pagube de milioane de dolari. Nu sunt dovezi palpabile ca ar fi trisat si la mesele live, insa au fost mai multe zvonuri in acest sens.

Negreanu isi intreaba fanii cat de mult conteaza fapta lor din mediul online in cadrul unui eveniment live ca WSOP si intre ce niveluri de inselaciune ar trebui trasa bariera dintre acceptare si banare in cadrul unui eveniment de asemenea anvergura. WSOP acorda in acest an o bratara online, lucru care in opinia canadianului ar trebui sa fie un argument in plus pentru interzicerea celor doi in competitie. Jucatori cunoscuti ca Dan Coleman sau Justin Bonomo au recunoscut si ei ca au trisat in trecut sau ca s-au folosit de conturi multiple, insa Negreanu crede ca este o diferenta mare intre cele doua cazuri. Daniel incheie ferm si spune ca cei doi nu ar avea ce sa mai caute vreodata in cadrul unui eveniment WSOP.

2. Chris Ferguson

Desi spune ca Ferguson nu a inselat niciodata pe nimeni la masa de joc si ca nu ar merita o banare de la WSOP, Negreanu il mustra pe american pentru faptul ca acesta a disparut complet din scena dupa episodul Black Friday din anul 2011, acolo unde Chris avea rolul de “board member” in cadrul companiei Full Tilt. Ferguson nu a mai dat niciun semn de viata in perioada urmatoare si rolul lui ar fi fost esential atunci cand Full Tilt se chinuia sa gaseasca un cumparator pentru a reusi sa plateasca banii jucatorilor inapoi. Atitudinea americanului nu a fost deloc una eleganta, insa in comparatie cu alti jucatori prezenti pe lista lui Daniel, el nu a trisat niciodata in timpul unei partide de poker.

3. Annie Duke si Jeffrey Pollack

Annie si Jeffrey sunt grupati de-asemenea laolalta pentru ca amandoi au fost asociati cu Epic Poker League care ar fi fraudat in trecut jucatorii printr-un turneu freeroll cu premii garantate de 1 milion de dolari. Cei pagubiti si-ar fi pus la bataie proprii lor bani impotriva unor jucatori de elita, cu promisiunea ca acel turneu cu premii garantate uriase ar fi acoperit cu varf si indesat cheltuielile lor. Nici pana in ziua de azi jucatorilor care au participat la actiunea intreprinsa de Epic Poker League nu le-au fost returnati banii. Jeffrey nu a fost niciodata jucator de poker, in vreme ce Annie era prezenta la evenimentele WSOP insa de atunci ea nu a mai fost vazuta sa participe la evenimente importante din circuitul de poker. Negreanu incheie prin a spune ca nu e convins in totalitate ca cei doi ar merita banati de la WSOP avand in vedere faptul ca nu au avut o legatura directa cu evenimentul, insa si-ar dori sa nu ii mai vada prezenti la competitia anuala din Las Vegas.

4. Howard Lederer

Lederer a fost criticat in dese randuri de Negreanu pentru faptul ca alaturi de alti membri importanti din cadrul Full Tilt nu a gestionat corespunzator situatia critica dupa episodul Black Friday. Canadianul nu crede ca a fost vorba de o schema Ponzi, ci doar de o gestionare execrabila la nivel managerial. Si despre Howard afirma ca a fost intodeauna fair-play la masa de joc, iar in final admite ca din toata lista, doar Hamilton si Matloubi ar trebui cu adevarat banati pentru totdeauna de la World Series of Poker si ca impotriva celorlalti nu ar avea nicio problema sa joace in continuare.

 

Daniel Negreanu publica lista jucatorilor care ar trebui interzisi la WSOP comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of