admin | 14.09.2020

Daniel Negreanu pierde un propbet de $100.000 in fata lui Connor Drinan

0 0 vote
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Ultimul eveniment care a fost programat in acest an la editia cu numarul 51 World Series of Poker, l-a costat pe Daniel Negreanu $100.000, banii fiind cedati in urma unui propbet pus de Negreanu la inceputul seriei. Astfel, la cote 1 la 1, Negreanu a provocat orice jucator doreste sa tina propbet-ul, pe o cursa intre el si jucatorul respectiv pe cine va reusi sa castige primul o bratara la WSOP. Daca niciunul din jucatorii implicati in pariu nu ar fi castigat bratara, atunci pariul ar fi fost push. Desi Negreanu avea 6 bratari castigate in trecut, iar Drinan niciuna, americanul in varsta de 32 de ani a acceptat imediat pariul, fiind constient de skillul si edge-ul pe care le are in turneele jucate pe internet (sa nu uitam ca jucatorul originar din Chicago a devenit primul jucator din istorie cu 5 titluri SCOOP castigate la o singura serie, performanta care se intampla in primavara acestui an).
Drinan era ultimul care mai putea sa ii ia banii lui Negreanu, intrucat in celelalte 84 de evenimente, niciun castigator de bratara nu s-a implicat in propbet-ul de $100.000 cu Negreanu. Doar ca, pe finalul seriei, in chiar ultimul eveniment – $10k Super Millions, Connor Drinan a supravietuit miraculos bubble-ului mesei finale cu doar 2 blinduri, iar odata ajuns in finala, a inceput sa isi construiasca stack-ul, punand ulterior stapanire pe joc.
Daniel Negreanu l-a felicitat la sfarsit pe Connor Drinan in ciuda faptului ca a pierdut $100.000 in fata sa, spunand ca a urmarit o parte din heads-up-ul jucat de acesta, iar jocul in ultimii 2 a fost absolut nebunesc.

Sursa foto: WSOP via Somuchpoker

Daniel Negreanu pierde un propbet de $100.000 in fata lui Connor Drinan comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments