admin | 21.06.2020

Daniel Negreanu lanseaza un propbet de $1.000.000 la cote 2.5 la 1 ca va castiga o bratara in acest an la WSOP

Daniel Negreanu a lansat in aceasta saptamana pe Twitter un propbet in valaore de $1.000.000 la cote de 2.5 la 1 ca va reusi sa castige o bratara la WSOP in acest an, fiind dispus sa tina propbet-ul impotriva oricui doreste sa parieze contra sa. Pariul lui Negreanu face referire in primul rand la evenimentele WSOP online care se vor desfasura in acest an pe platformele WSOP si GGPoker, insa in postul canadianului este specificat si faptul ca, in situatia in care WSOP hotaraste sa organizeze evenimente live spre finalul anului, pariul ramane valabil. Tot ceea ce se stie la aceasta ora despre programul evenimentelor WSOP este ca acestea se vor desfasura in numar de 31 pe platforma WSOP pentru jucatorii din Nevada si New Jersey, respectiv in numar de 54 pentru restul jucatorilor din lume pe platforma GGPoker.
Intr-un alt post pe Twitter, Negreanu a propus un alt tip de propbet: el pariaza $100.000 impotriva oricarui jucator doreste sa intre in competitie cu el pentru o suma similara, iar la final banii vor fi castigati de jucatorul care reuseste sa castige cu o bratara in plus. Astfel, daca niciunul nu castiga bratara, pariul este void, daca Negreanu castiga cu o bratara mai mult, castigator va fi Negreanu, daca adversarul castiga cu o bratara mai mult, banii se vor duce la acesta.
Daniel Negreanu este in cautarea celei de a 7-a bratari la WSOP, acolo unde nu a mai simtit gustul succesului din anul 2013. In ultimii ani, Daniel Negreanu a dat tarcoale bratarii in mai multe randuri, insa de fiecare data alt jucator prezent in finala a reusit sa stranga toate fisele din turneu.

Sursa foto: Pocketfives

Daniel Negreanu lanseaza un propbet de $1.000.000 la cote 2.5 la 1 ca va castiga o bratara in acest an la WSOP comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of