admin | 31.10.2019

Daniel Negreanu ia in calcul sa nu mai faca niciodata re-entry intr-un turneu de poker

Canadianul de origine romana Daniel Negreanu a scris recent pe Twitter un post prin care isi informeaza fanii ca va lua in calcul varianta sa nu mai faca niciodata re-entry intr-un turneu de poker. Negreanu spune ca va lua o decizie dupa ce se va reintoarce acasa din Cehia, acolo unde este prezent pentru WSOP Europe, insa cel mai probabil va juca de acum inainte toate turneele la modul freezout, apeland la un singur glont indiferent ca turneul ofera sau nu posibilitate de reinscriere in caz de eliminare. “Dupa acest WSOPE, iau in considerare la modul serios sa apelez la un singur glont in turneele cu re-entry. Intrand in ele cu mindset-ul ca ai o singura incercare la dispozitie, cred ca poate avea un impact pozitiv asupra jocului tau. De prea multe ori mi s-a intamplat mie, dar si altora sa luam decizii -EV in turneele cu re-entry”, a incheiat Daniel Negreanu.
Negreanu ar putea sa aiba dreptate in ceea ce priveste abordarea turneelor cu re-entry la acest mod. Ideea unui astfel de turneu este sa iti construiesti un stack cat mai mare, pentru a pune ulterior presiune pe stackurile mai mici. Astfel, jucatorii stiind ca au re-entry-uri la dispozitie, apeleaza de multe ori la gambling, fac flipuri mai ales la inceputul turneului pentru a se dubla si tind sa scape jocul de sub control in anumite situatii. Iar de aici pana la deciziile -EV mai este un singur pas.
Daniel Negreanu s-a inscris astazi in ultimul eveniment in care este pusa in joc bratara din cadrul competitiei WSOP Europe ce se disputa in aceste zile in King’s Resort din Rozvadov, Cehia, el intrand in jurul pranzului in €550 Colossus No Limit Hold’em. Canadianul lupta cu mari sanse pentru titulatura de Jucatorul Anului WSOP, rivali pentru aceasta distinctie fiind australianul Robert Campbell si americanul Shaun Deeb. Deeb s-a inscris ieri in ziua 1C, izbutind al 5-lea stack al zilei, in vreme ce Campbell si Negreanu s-au inscris astazi in ziua 1D.

Sursa foto: HighstakesDB

Daniel Negreanu ia in calcul sa nu mai faca niciodata re-entry intr-un turneu de poker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of