admin | 17.02.2012

Daniel Negreanu furios pe proprietarii FullTiltPoker

Daniel Negreanu si-a creat canalul de YouTube si a urcat primul sau film acum aproximativ o luna, cu promisiunea ca altele vor urma. Dupa o perioada in care s-a familiarizat cu tehnologia si a facut cateva probe video, a venit vremea ca cel mai popular jucator de poker,  sa inceapa un video blog in adevaratul sens al cuvantului.

Prima sa postare de acest fel a starnit o discutie de peste 10 pagini pe cel mai mare forum de poker din lume. Dupa ce discuta despre viitoarea sa calatorie din Brazilia unde lumea i-a recomandat petrecerile si femeile frumoase, apoi despre Irlanda unde va avea parte de Guinness. Continua cu un comentariu asupra declaratiei soc a jucatorului profesionist de poker Jason Somerville care declara ca este gay si discuta alte cateva teme.

[ad#text_ads1]

Intr-o postare recenta pe blogul sau de pe FullContact Poker acesta s-a legat de proprietarii FullTilt Poker si in aceasta filmare isi sustine punctul de vedere de acolo devenind foarte furios si aruncand cuvinte nu prea frumoase despre Howard Lederer si “acolitii” sai.

Va lasam sa urmariti filmul mai jos si sa vedeti ce are de spus Daniel Negreanu despre persoanele cu care nu de putine ori a jucat la aceleasi mese de poker.

Daniel Negreanu furios pe proprietarii FullTiltPoker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of