admin | 06.05.2012

Dan Murariu aproape de masa finala la Unibet Open Paris

Dan Murariu - Unibet Open Paris 2012
Dan Murariu - Unibet Open Paris 2012

Se pare ca Unibet Poker Open este cu adevarat turneul lui Dan Murariu. Dupa ce in februarie a jucat a 4-a oara la masa finala a unui turneu din seria Unibet Poker Open, acum el este foarte aproape sa joace inca o masa finala, cea cu numarul 5.

Unibet Open Paris a inceput acum cateva zile. Turneul are un Buy In de 1500+150E si 439 de jucatori s-au asezat la mese in cele doua zile de inceput. Unul dintre ei este Dan Murariu care a intrat in joc in ziua 1B si care a fost de mai multe ori la masa televizata.

Aseara, tarziu s-a terminat ziua cu numarul 2 si 11 jucatori au mai ramas in joc.  Formula mesei finale va fi stabilita dupa ce vor mai fi eliminati 2 jucatori.

Dan “Agentu” Murariu are un stack de 930.000 fise. Blindurile sunt la 10.000 / 20.000 cu 2000 de fise ante. Chipleader este Jaroslaw Barglik cu putin peste 2 milioane de fise.

Dan a postat pe twitter ca are 2 jucatori buni in stanga sa si pe chipleader in dreapta. Turneul va fi transmis live, fara delay si fara carti descoperite, astazi la pranz. In afara de titlul Unibet Open, jucatorii se mai bat si pentru un premiu de peste 140.000EUR pentru primul loc.

Puteti sa ii transmiteti un mesaj de incurajare lui Dan si puteti discuta pe marginea evenimentului in threadul de pe forum: Unibet Open Paris – Agentu la featured table.

Ii uram succes si ii tinem pumnii pentru un nou titlu!

Dan Murariu aproape de masa finala la Unibet Open Paris comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of