admin | 07.05.2012

Dan Murariu a terminat pe 7 la Unibet Open Paris, Jaroslaw Barglik a castigat trofeul

Dan Murariu - locul 7 - Unibet Open Paris 2012
Dan Murariu - locul 7 - Unibet Open Paris 2012

In acest weekend Dan Murariu a mai adaugat o masa finala Unibet Open la palmares, ajungand la un record de 5 mese finale. Nici un alt jucator nu a mai reusit aceasta performanta la Unibet Open. Din pacate insa, Dan nu a reusit sa castige inca un titlu si a terminat pe locul 7.

Pentru aceasta performanta a incasat suma de 21.048EUR. Cu siguranta acest rezultat se va vedea si in clasamentul globalpokerindex.com  unde Dan Murariu are sansa sa ajunga cel mai bine clasat jucator roman.

Mana care l-a scos pe Dan Murariu din turneu a venit dupa ce tocmai se dublase cu AA vs 88. Flopul a venit cu putine emotii, dar pana la urma asii au tinut si Agentu s-a dublat. Mana urmatoare Jaroslaw Barglik a deschis la 65000 si Giorgio La Iacona a dat call. Dan Murariu a facut shove si dupa o scurta perioada de gandire, La Iacona a dat call pentru 884.000 de fise.

 

 

Cei doi au aratat:

Murariu:  
La Iacona:  

Board-ul a venit :      si Agentu a fost eliminat pe locul 7. Dorim sa il felicitam pe aceasta cale si ii dorim sa faca o noua masa finala si poate un titlu la Unibet Open Londra, in Septembrie 2012.

Evenimentul din Paris a strans 439 de jucatori care au platit cate 1650E ca sa intre in turneu si care au strans pentru locul 1 un premiu de peste 140.000EUR. Banii si trofeul au fost castigati de Jaroslaw Barglik care a afisat o bucurie extraordinara la finalul turneului.

Dan Murariu a terminat pe 7 la Unibet Open Paris, Jaroslaw Barglik a castigat trofeul comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of