admin | 05.11.2011

D.Kelly ‘djk123’

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
Daniel “djk123” Kelly
Daniel “djk123” Kelly

Chiar daca cel care a castigat Main Event-ul WCOOP de pe Pokerstars a fost Yevgeniy “Jovial Gent” Timoshenko, castigatorul locului 4, Daniel “djk123” Kelly, a avut mult mai mult succes. Acesta a castigat 2 bratari si a facut masa finala la Main Event, adunand aproape 1 milion de $.

De ce acest jucator nu rupe circuitele live? O problema ar fi ca este mult prea ocupat cu scoala, acesta mai avand nevoie de cateva semestre pentru a-si lua diploma de Inginer Mecanic. Cealalta problema este ca avand 20 de ani, Kelly nu are varsta legala pentru a pune piciorul intr-un cazino.
Viitoarea vedeta si-a rupt putin din timpul putin pe care il avea pentru a vorbi cu noi despre WCOOP si despre planurile pe care le are dupa implinirea varstei de 21 de ani.

BluffM: Cum ai inceput sa joci poker?

Daniel “djk123” Kelly: In primul an de liceu, poker-ul era foarte popular si toata lumea il juca. M-am uitat de asemenea la WSOP pe ESPN.

BluffM: Prima oara ai jucat on-line?

Daniel “djk123” Kelly: Nu, am jucat acasa la niste prieteni, home games cu un buy-in de 5$.

BluffM: Te-ai descurcat bine?

Daniel “djk123” Kelly: Cred ca da..nu-mi aduc aminte foarte multe. Nu am jucat pentru un premiu mare si cred ca niciunul dintre noi nu stiam foarte bine ce faceam.

BluffM: Cum ai trecut de la jocul cu prietenii la cel on-line?

Daniel “djk123” Kelly: Am jucat intai play money iar apoi am beneficiat de un bonus pentru care nu era nevoie sa depun, iti dadeau 10$ gratis si nu trebuia sa faci nimic.

BluffM: Ai depus vreodata pe vreun site de poker?

Daniel “djk123” Kelly: Nu, nu am depus niciodata. Dar nici nu m-am ridicat din cei 10$. Pe aceia i-am pierdut imediat, dar am un prieten care mi-a trasferat mereu bani si nu a fost cazul sa depun.

BluffM: Ok, sa discutam despre prezent: Ai avut un 2008 extraordinar, cu una dintre cele mai impresionante performante in cadrul unui WCOOP. Ne poti spune cate ceva despre acest lucru?

Daniel “djk123” Kelly:  A mers destul de bine. Am castigat turneul de Razz, deci a fost destul de cool. Dupa asta, am terminat prin intrarea in bani la diferite turnee mici, castiguri mici, iar apoi am castigat event-ul de H.O.R.S.E.

BluffM: Ai facut masa finala a aceluiasi event si in 2008. A fost important pentru tine sa joci bine in acest turneu pentru al doilea an consecutiv si sa si castigi de data asta?

Daniel “djk123” Kelly:  Da, putin. O poti spune si asa.

BluffM: Poti spune ca a fost cea mai importanta victorie a carierei tale?

Daniel “djk123” Kelly:  Da, cu siguranta.

BluffM: Spre deosebire de alti tineri jucatori on-line, te-ai facut remarcat jucand altceva decat NL Hold’em. Exista ceva care te atrage la jocurile mixte?

Daniel “djk123” Kelly:  Imi place sa joc jocurile mixte pentru ca sunt distractive si reprezinta o schimbare de peisaj. Este de asemenea interesant ca trebuie sa fi bun la diferite jocuri pentru a putea fi un castigator adevarat, iar din moment ce nu multi sunt buni la astfel de jocuri cred ca sunt si foarte profitabile.

BluffM: La doar o zi dupa ce ai castigat event-ul de H.O.R.S.E. ai ajuns la masa finala a Main Event-ului WCOOP. Aveai asteptari mari din moment ce ai avut succes in restul seriei?

Daniel “djk123” Kelly: Nu chiar, ma rog, imi doream sa joc bine. Din pacate, nu am prea jucat bine in turneele de NL Hold’em pe care le-am jucat, de-a lungul timpului. Dupa ce am ajuns in ziua 2, am simitit ca am o sansa sa ajung departe. Nu am avut nicio masa grea iar oamenii jucau destul de tight, lasandu-ma sa-mi fac jocul.

BluffM: Dupa ce ai ajuns la masa finala, ai cazut in stanga lui Yevgeniy “Jovial Gent” Timoshenko. Era persoana de care ti-e rea cea mai mare teama?

Daniel “djk123” Kelly: Da, a fost placut (sa-l am in dreapta).

BluffM: Ai castigat si premiul WCOOP de Player of the Series si ca recompensa ai primit un buy-in la PCA 2010. Va fi acela urmatorul tau event live?

Daniel “djk123” Kelly:  Da.

BluffM: Anul trecut la PCA, ai avut un prop bet cu prietena lui Antonio Esfandaris, despre cine va face cele mai multe flotari…si ai pierdut. Crezi ca vei fi in forma mai buna in cazul in care astfel de pariuri vor aparea din nou in 2010?

Daniel “djk123” Kelly: Probabil ca nu..eram destul de beat atunci.

BluffM: Vei implini 21 de ani in Martie. Planuiesti sa joci mai multe event-uri live dupa ce vei avea varsta legala pentru a juca in SUA?

Daniel “djk123” Kelly: Am de gand sa ajung la WSOP, vara viitoare. EPT-urile sunt toate in perioada anului scolar si se pare ca nu vor fi prea multe turnee in timpul verii.

BluffM: In ultimele luni ai urcat considerabil in topul Bluff, Online Player of the Year, ajungand pe locul 5. Ai schimbat ceva in jocul tau in a doua jumatate a anului, comparativ cu prima, ceva care sa explice rezultatele tale?

Daniel “djk123” Kelly: Nu am facut schimbari majore sau ceva de genul..Mi-a mers foarte bine la WCOOP si puteam foarte usor sa nu castig nimic.

BluffM: Acum ca semestrul e pe cale sa se termine si incep tezele, o sa scada timpul pe care il acorzi jocului on-line?

Daniel “djk123” Kelly: Nu, nu cred. Nu am lasat niciodata scoala sa afecteze timpul acordat poker-ului.

BluffM: Ti-a afectat vreodata poker-ul scoala?

Daniel “djk123” Kelly: Probabil ca da (rade).

BluffM: Dupa ce vei absolvi te vezi jucand full-time?

Daniel “djk123” Kelly:  Este posibil. Nu ma vad cu slujba, cel putin nu imediat.

D.Kelly ‘djk123’ comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments