admin | 21.12.2012

Cursa pentru Supernova

Dorinta jucatorilor de a ajunge la nivelul supernova pe PokerStars reprezinta o reusita pentru fiecare grinder care a investit sute de ore in la mesele de poker. Pe langa profitul pe care il obtin jucatorii, prestigiul si bonusurile care vin la pachet impreuna cu statutul de Supernova devin un scop al tuturor jucatorilor.
Recordul pentru a deveni Supernova pe PokerStars il detine “azntracker” care a reusit aceasta performanta in doua luni, acumuland 1,000,000 de puncte VPP si adunand toate bonusurile pe care le primesc jucatorii pe parcursul nivelelor VIP. In 2013, insa, PokerStars iti ofera o sansa unica, pe care nici macar cei dinaintea lui “azntracker” nu au avut-o: posibilitatea ca fata ta sa ajunga pe cartile de joc.
Mai mult, primul jucator care va ajunge la 100,000 VPP va primi 100,000 FPP pe care le poate consuma pentru a achizitiona cat mai multe din obiectele din colectia PokerStars “merchandise” – de la tricouri, hanorace si sepci, la valize de chipuri, carti de poker si altele. Marea realizare va fi imprimarea fotografiei tale pe pachetele speciale de joc de la PokerStars alaturi de jucatorii celebri din echipa Pro.
[ad#text_ads2]
Primul jucator care devine Supernova Elite, acumuland 1,000,000 VPP, va putea sa-si aleaga o ora pe zi in care atat VPP cat si FPP sunt acordate dublu. La fel ca primul Supernova, fotografia ta va ajunge pe una dintre cartile de joc din pachetele promotionale PokerStars!
Spor la grind!

Cursa pentru Supernova comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of