admin | 28.01.2023

Crown Resorts a primit o amendă record de 120 de milioane de dolari australieni

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Crown Resorts a fost amendată cu suma record de 120 de milioane de dolari australieni pentru că nu a respectat legislația privind jocurile de noroc responsabile. Proprietarii cazinoului au fost acuzați pentru eșecuri sistematice în ceea ce privește protecția jucătorilor vulnerabili și probleme legate de spălarea banilor.
Astfel, o anchetă a unei comisii de investigație a concluzionat că Crown Resorts nu a fost vinovată doar de infracțiuni izolate, ci mai degrabă a făcut parte dintr-un model de eșecuri extinse, susținute și sistematice ale Crown, care s-a întins pe o perioadă de aproximativ 12 ani.
Președintele Comisiei de Control al Jocurilor de Noroc și al Cazinourilor din Victoria (VGCCC), Fran Thorn, a declarat că cazinoul a prioritizat profitul în detrimentul obligațiilor de joc responsabil. „Pentru o lungă perioadă de timp, Crown s-a promovat ca având cea mai bună abordare din lume în ceea ce privește jocurile de noroc problematice. Nimic nu putea fi mai departe de adevăr”.
S-ar putea ca acesta să nu fie și sfârșitul poveștii. VGCCC a indicat că ia în considerare alte măsuri disciplinare legate de alte constatări ale raportului.
După ce VGCCC a făcut declarația, Crown Resorts și-a cerut rapid scuze, spunând că „eșecurile trecutului sunt cu adevărat regretabile”.
„Deși au fost întreprinse eforturi considerabile ca parte a programului de reformă și remediere, Crown este primul care recunoaște că mai sunt multe de făcut. Suntem cu adevărat plini de remușcări pentru eșecurile din trecut și ne angajăm să devenim un lider mondial în furnizarea de jocuri de noroc și divertisment sigure și responsabile. Noua echipă de conducere numită recent la Crown conduce un program de transformare la nivelul întregii companii, menit să ridice cultura și să construiască o Crown mai bună, care să depășească așteptările părților interesate.”

Sursa foto: HighstakesDB

Crown Resorts a primit o amendă record de 120 de milioane de dolari australieni comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments