admin | 26.06.2022

Cosmin Rusu se impune în episodul 3 din cadrul sezonului 6 Midnight Poker și $3000!

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Show-ul TV Midnight Poker a continuat în această săptămână cu al 3-lea episod din cadrul sezonului cu numărul 6, finală la capătul căreia jucătorul român Cosmin Rusu a reușit să adune toate fisele oponenților de la masă pentru un premiu de $3000. Finala a început cu o eliminare rapidă a câștigătorului satelitului online, Dumitru Stan, care a părăsit masa pentru $200, după care au urmat aproape 2 ore de joc până ce invitata specială Mara Bănică a fost eliminată pe locul 6 pentru $250.
Viitorul campion, Cosmin Rusu a semnat apoi scoaterea din concurs a lui Ionuț Stroe pe locul 5 pentru $500, dar și a lui Gigel Ghenghea pe locul 4 pentru $750. Rusu avea să semneze și ultimele 2 eliminări din concurs: agresivitatea și run-ul bun de cărți ale câștigătorului au condus la eliminările lui Mircea Doca pe 3 pentru $1000, respectiv Bogdan Ilieș pe 2 pentru $2000, partida de heads-up jucată cu acesta fiind una destul de lungă și intensă, așa cum notează Pokerfest.
Joia viitoare începând cu ora 14:00 se va disputa un nou episod Midnight Poker, la care vor lua parte 6 jucători calificați din satelitul desfășurat pe internet alaltăieri seara, la care se va alătura un invitat special. Acesta va fi pilotul profesionist de motociclism Cătălin Cazacu, prezent pentru a 3-a oară la show-ul Midnight Poker!
Finala va fi transmisă joi de la ora 14:00 pe pagina de facebook Holdem România, pe canalul de youtube PokerFest România și pe paginile de facebook PokerFestTour și 888pokerRO!

Sursă foto: Pokerfest

Cosmin Rusu se impune în episodul 3 din cadrul sezonului 6 Midnight Poker și $3000! comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments