admin | 12.03.2020

Coronavirusul amana sau anuleaza mai multe festivaluri importante: WPT Barcelona, Irish Open sau Merit Poker Top Guns

Pandemia de coronavirus provoaca pagube si in lumea pokerului, mai multe competitii importante la nivel international fiind amanate sau anulate in ultimele zile. Daca deja va este cunoscut faptul ca festivalul 888poker Live Bucuresti a fost anulat ca masura de protectie impotriva raspandirii pandemiei, alte competitii mari au avut din pacate aceeasi soarta. Festivalul international World Poker Tour Barcelona care ar fi trebuie sa se desfasoare in perioada 27 martie – 5 aprilie a fost amanat, data la care se va desfasura urmand sa fie anuntata ulterior. Decizia a fost luata in unanimitate de Casino Barcelona, locul in care urma sa se desfasoare evenimentul, World Poker Tour si partypoker Live. O alta competitie care nu se va mai desfasura in perioada in care ar fi trebuit sa aiba loc, intervalul 6-13 aprilie, este Irish Open si asta dupa ce organizatorii au decis ca exista factori de risc pentru jucatorii veniti din diferite colturi ale lumii. De-asemenea acestia au anuntat ca toti jucatorii care urmau sa fie cazati la hotelul partener Citywest Hotel isi vor primi integral banii inapoi pe cazare.
Astazi, operatorul cipriot Merit Poker a anuntat anularea evenimentul Merit Poker Top Guns care ar fi urmat sa se dispute in intervalul 18-30 martie, decizia fiind luata pentru a diminua astfel riscurile si a impiedica pe cat se poate de mult raspindirea coronavirusului printre jucatori si in randul staff-ului. Golden Poker Million Marrakech, Unibet DeepStack Open d’Aix en Provence sau 2020 Siege of Malta sunt alte competitii care nu se vor mai desfasura in intervalele stabilite initial.

Sursa foto: Pokernews

Coronavirusul amana sau anuleaza mai multe festivaluri importante: WPT Barcelona, Irish Open sau Merit Poker Top Guns comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of