admin | 06.01.2021

Continua despartirile de Pokerstars: francezul Kalidou Sow nu mai figureaza pe lista ambasadorilor

Ruperea parteneriatelor dintre diversi jucatori notabili si brandul Pokerstars pare sa nu se mai opreasca, ultimul pe aceasta lista fiind francezul Kalidou Sow. Astfel, dupa Chris Moneymaker și Mikhail Shalamov, conform Poker Industry Pro si Pokernews France, nici francezul Kalidou Sow nu s-ar mai regasi pe lista ambasadorilor, profilul sau fiind sters de pe pagina oficiala a operatorului. Spre deosebire de alti jucatori care au avut contract cu Pokerstars in trecut, Kalidou Sow nu si-a confirmat despartirea de brandul Pokerstars pe retelele de socializare si este posibil ca contractul sau sa nu mai fi fost innoit si pentru anul 2021 din dorinta operatorului.
Jucatorul francez a avut un run incredibil la sfarsitul anului 2017 si inceputul anului 2018 cand a reusit sa castige 3 turnee consecutiv: el a lovit atunci Main Event-ul Pokerstars Championship Praga pentru €675.000, Main Event-ul Pokerstars Festival Londra pentru £121.803 si HighRoller-ul Winamax Poker Tour Paris pentru €100.000. A intrat imediat in atentia Pokerstars, a devenit ambasador oficial si a inceput sa participe la turnee promovand brandul si primind evident sponsorizare din partea celor pe care ii reprezenta. De atunci insa, Sow nu a mai reusit aproape nimic, el izbutind sa mai obtina o singura performanta notabila: a castigat un HighRoller WPTDeepstacks in Portugalia si $39.572.
Poate ca nu vom cunoaste niciodata cu exactitate motivele despartirii lui Sow de Pokerstars, dar este foarte probabil ca contractul sau cu Pokerstars sa nu fi fost innoit odata cu incheierea anului 2020.

Sursa foto: Pokernews France

Continua despartirile de Pokerstars: francezul Kalidou Sow nu mai figureaza pe lista ambasadorilor comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of