admin | 28.10.2021

Cinci gambleri din New York au dat un scam de $1,1 milioane la cinci cazinouri din Atlantic City

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Cinci gambleri din New York au dat un scam de $1,1 milioane dolari mai multor cazinouri din statiunea de pe Coasta de Est, Atlantic City, dupa ce au folosit cecuri false pentru a cumpara jetoane, potrivit unui raport al Cherry Hill Courier-Post. Actiunea descoperita recent s-ar fi petrecut intre 26 si 28 august si a fost una extrem simpla: gamblerii au patruns in cazinouri cu cecurile false, au cumparat jetoane, iar mai apoi le-au schimbat in bani. Grupul de infractori, constituit din barbati cu varste cuprinse intre 29 si 65 de ani, ar fi inselat cu cate 284.000 de dolari Borgata, Caesars si Ocean Casino Resort si cu cate 134.000 de dolari pe Golden Nugget si Hard Rock Atlantic City.
Ca parte a inselatoriei, grupul a mers la fiecare cazino si a dorit sa schimbe in jetoane cecuri in valoare de $150.000 si $134.000, unul fals de la TD Bank si un altul de la Bank of America. Din cate se pare, ultimele 2 cazinouri au refuzat sa primeasca cecul mai mare de $150.000, astfel ca scam-ul s-a ridicat „doar” la $1.120.000.
Unul din cei 5 suspecti este deja in arest, dar ceilalti 4 sunt inca cautati de anchetatori. Cei cinci suspecti sunt acuzati de conspiratie, furt prin inselaciune si tentativa de furt prin inselaciune. Din cate se pare, sunt cercetate si alte persoane in acest caz, insa pana acum doar cei 5 au fost acuzati oficial.

Sursa foto: Discotech

Cinci gambleri din New York au dat un scam de $1,1 milioane la cinci cazinouri din Atlantic City comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments