admin | 12.02.2015

Celebritatea lui Dan Bilzerian l-a scapat de ani grei de inchisoare

dan-bilzerianDan Bilzerian si-a construit reputatia de-a lungul timpului ca fiind un jucator profesionist de poker la mize high-stakes care se bucura din plin de viata in fiecare zi si care duce un stil de viata extravagant, cheltuindu-si banii pe lucruri pe care multa lume le considera a fi mofturi sau chiar arogante.

Dan nu joaca in circuitul obisnuit fiind absent de la competitii precum World Series of Poker sau marile festivaluri online, el isi petrece timpul jucand mai degraba evenimente high-stakes care de multe ori sunt pastrate secret sau a caror politica de acceptare in cadrul lor se bazeaza doar pe invitatii.

Si-a construit o mare faima in special pe Instagram acolo unde nu de putine ori s-au putut vedea imagini cu femei dezbracate care se invart in jurul lui, cu gramezi mari de bani, dar si un numar impresionant de arme. Bilzerian este un tip foarte activ pe Instagram, dar si pe alte retele sociale si iubeste nespus ideea de a-si face publicitate bazandu-se pe stilul sau de viata extravagant.

In noiembrie 2014, Dan Bilzerian si prietenul sau Jeremy Guymon au decis sa construiasca un material explozibil facut acasa pe care l-au atasat de cabina unei remorci in Nevada. Dan a reusit cu succes sa detoneze dispozitivul care a dus la o explozie si apoi un incendiu pe care cei doi au hotarat sa nu il stinga.

Politia din Las Vegas i-a arestat pe cei doi acuzandu-i de crima, iar ei ar fi trebuit sa petreaca urmatorii 12 ani in inchisoare. Cei doi nu au fost prezenti in instanta, insa prin intermediul avocatilor lor au pledat vinovati pentru incapacitatea lor de a stinge acel incendiu. Judecatorul a decis atunci sa-i amendeze pe cei doi cu o suma de $20.000 si sa-l oblige pe Dan in a-si lua angajamentul ca le va solicita numerosilor sai fani sa nu isi construiasca singuri bombe artizanale sau sa provoace incendii. Judecatorul a decis asa pentru ca a considerat ca Bilzerian poate fi mai util in acest scop educandu-si fanii de pe Instagram cu privire la pericolele si consecintele incalcarii legii, decat sa fii fost “aruncat” pentru o perioada lunga de timp in spatele gratiilor.

Dan Bilzerian are aproape 6 milioane de fani pe Instagram care ii urmaresc constant actele sale nebunesti precum aruncarea unui star porno de pe un acoperis, aceasta rupandu-si piciorul, petrecerile extravagante in care este inconjurat in permanenta de femei sumar imbracate sau fotografierea in preajma unor arme de foc letale.

Infamul jucator de poker stie acum ca nu va petrece ani grei de inchisoare, ba mai mult, nici macar amenda primita nu i-a usurat prea tare portofelul. Ramane de vazut daca angajamentul pe care si l-a luat in fata judecatorului va culmina cu o serie de avertismente sincere pe care le va da milioanelor sale de fani de pe internet.

Celebritatea lui Dan Bilzerian l-a scapat de ani grei de inchisoare comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of