admin | 09.01.2022

Cele 4 Main Event-uri Winter Series se joaca in aceasta seara. Turneele au posibilitate de re-entry

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Cele 4 Main Event-uri Winter Series se vor disputa in aceasta seara pe platforma Pokerstars cu startul la ora 20:05, acestea avand garantii de $1.000.000, $1.500.000 si $2.000.000, la buy-in-uri de $55, $530 si $5200 pentru varianta de joc NL Hold`em, respectiv $250.000 garantat si un buy-in de $215 pentru varianta PL Omaha. Cele 3 Main Event-uri NL Hold`em (Low, Medium si High) se vor desfasura pe parcursul a 3 zile de joc, in vreme ce Main Event-ul PL Omaha este programat sa se desfasoare pe parcursul a 2 zile.
Toate cele 4 turnee ofera posibilitatea a 3 reinscrieri in perioada de inregistrare de tarzie, astfel ca in caz de eliminarea jucatorii mai au sanse de a-si cladi stack si de a se catara catre premiile uriase din varful structurii de premiere.
Seria Winter Series se va incheia miercuri 12 ianuarie, urmand ca la finalul ei sa revenim cu tabelul complet al rezultatelor jucatorilor romani. Despre ceea ce au reusit tricolorii pana la jumatatea seriei, puteti citi mai multe accesand linkul urmator: (click aici).

Sursa foto: PocketFives

Cele 4 Main Event-uri Winter Series se joaca in aceasta seara. Turneele au posibilitate de re-entry comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments