admin | 13.03.2014

Cel mai mare turneu de poker al weekendului si cele mai bune jocuri de cash la PokerFest Club Marriott

Narcis Nedelcu este cel mai "proaspat" castigator al turneului 330 RON.
Narcis Nedelcu este cel mai “proaspat” castigator al turneului 330 RON.

De la deschiderea care a avut loc pe 1 Martie, la PokerFest Club Marriott sunetul fiselor de poker rasuna aproape fara oprire. Zeci de jucatori, printre care foarte multe nume noi, participa la turneele saptamanale cu premii garantate, iar jocurile de cash sunt foarte atractive, mai ales in weekenduri cand gasim foarte multi jucatori recreationali la mese.

In acest weekend aveti ocazia sa participati la o editie speciala a turneului 330 NL Holdem, in care fondul de premii este garantat la 100.000 RON. 

Turneul va avea 2 zile de start ( 1A si 1B ) care se vor desfasura Vineri incepand cu ora 18:00 si Sambata incepand cu ora 16:00. Ziua finala a turneului va avea loc Duminica cu incepere de la ora 16:00. Veti primi la start 20.000 fise si blindurile vor creste la 30 minute, oferind timp suficient celor care prefera un stil de joc mai sigur si asteapta mult timp cartile potrivite pentru a face o miscare.

Cei care nu pot ajunge la timp, pot intra in joc in perioada de late registration timp de 8 nivele in ambele zile de inceput.

Detaliile despre turneu le gasiti pe pagina cu Programul turneelor de poker, iar situatia jocurilor cash o gasiti pe pagina Acum la PokerFest.

La precedenta editie a turneului 330 RON NL Holdem Nedelcu Narcis a castigat marele premiu de 11.000 RON.  Turneul de atunci a avut 30.000 RON GTD si fondul de premii garantat a fost depasit cu succes.

Cel mai mare turneu de poker al weekendului si cele mai bune jocuri de cash la PokerFest Club Marriott comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of