admin | 06.09.2014

Cel mai mare heater din istoria pokerului sau cel mai bun jucator din ultimii ani?

Daniel Colman One DropMiercuri, Dan Colman a ajuns pe locul 3 mondial all time in castigurile realizate din turnee de poker. In urma cu doar 6 luni, el era pe locul 1971 in acest clasament. Cu siguranta ca este vazut de toata lumea drept jucatorul momentului, avand in vedere ca in luna Aprilie a acestui an, castigurile sale erau de 767.000$, iar astazi in luna Septembrie el inregistreaza castiguri de 21,5 mil $.

Insa Colman nu este doar un bun jucator de poker live. Online, “mrGR33N13 / riyyc225” este primul jucator de turnee hyper turbo care a reusit sa castige peste 1 mil $ in mai putin de un an ( mai exact in 9 luni ) si asta inainte de a primi orice alt bonus sau rakeback.

Oliver Busquet, care este si mentorul sau, a declarat ca nu a intalnit niciodata un jucator mai bun atat in jocurile HU Hyper Turbo, dar si in turneele live de poker.

Povestea lui a inceput la finalul lunii Aprilie, cand a castigat Super High Roller @ EPT Grand Final Monte Carlo ( 100.000 EUR buy in ) si a incasat 2,1 mil$. Finalul lunii Iunie i-a adus locul 1 si foarte multa publicitate in urma reactiei sale atunci cand a castigat 15.3 mil$. A urmat apoi luna Octombrie cand a luat locul 2 la Super High Roller @ EPT Barcelona pentru 1.1 mil$. Miercuri a mai incasat 1,4 mil $ la  Seminole Hard Rock Poker Open (SHPO) si astfel a ajuns sa il depaseeasca pe Phil Ivey in lista all time. In fata lui acum mai sunt doar Antonio Esfandiari si Daniel Negreanu.

20$ GRATIS INSTANT si turneu zilnic exclusiv cu 100$ adaugati!

Dan Colman este un jucator foarte controversat, pe masura rezultatelor sale. Dupa ce a avut o reactie neasteptata la castigarea One Drop starnind indignarea jucatorilor de poker din toata lumea, a urmat ca in cadrul mesei finale de la EPT Barcelona SHR sa poarte un tricou cu mesaj controversat, impreuna cu Oliver Busquet. Mesajele afisate de ei “Free Palestine” si “Save Gaza” au dus la o declaratie ferma a PokerStars:

“Turneele noastre sunt facute ca sa promoveze pokerul si competitia si nu ca o platforma pentru mesaje politice. Jucatorii au multe canale prin care sa isi exprime viziunea asupra subiectelor politice, insa turneele noastre nu sunt un loc potrivit. Vom refuza intrarea oricarui jucator care va afisa mesaje politice de orice fel.”

Ramane de vazut daca seria castigatoare a lui Colman va continua. Fara indoiala insa, in 2014 succesul in poker are un singur nume: Daniel  “mrGR33N13 / riyyc225” Colman.

 

Cel mai mare heater din istoria pokerului sau cel mai bun jucator din ultimii ani? comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of