admin | 01.02.2013

Cel mai mare castigator din istoria pokerului online din nou la mese!

Cu siguranta titlul este mai mult decat sugestiv. Nimeni altul decat Phil Ivey, considerat cel mai bun jucator de poker al zilelor noastre, intruneste si calitatea de a fi cel mai mare castigator in pokerul online. Acesta a castigat mai mult de 19 milioane de $ pe FullTilt Poker inainte ca websiteul sa fie inchis in urma evenimentelor de la BlackFriday, fiind urmat in clasament de Patrick Antonius, care a adunat in jur de 16 milioane de $ pe mai multe conturi.

Ivey nu mai face parte din jucatorii echipei FullTilt Pro, avand propriul website de poker cu imaginea si echipa sa, Iveypoker.com. Cu toate acestea, jocurile de nosebleed si adversarii redutabili inca se gasesc pe FullTilt Poker, de aceea Ivey a revenit la platforma care i-a adus aproape 20 milioane de $ sub numele de “polarizing”. In ultima saptamana, in ciuda faptului ca a participat la Aussie Millions, Ivey a castigat mai mult de 750,000$ pe FullTilt Poker, conform HighStakesDB.com.

Alaturi de Ivey, un alt jucator care in ultima saptamana s-a remarcat, castigand 1,2 milioane de $, a fost “PostFlopAction”, care revine dupa un downswing. Jucatorul rus a dominat mesele de 2-7 Triple Draw.

[ad#text_ads1]

Isildur1, dupa ce a castigat 5 milioane de $ in primele 12 zile ale anului 2013, a pierdut jumatate din acest profit, insa dupa o perioada mai linistita, saptamana aceasta a inregistrat profit si momentan este cel mai mare castigator la FullTIlt Poker dupa relansarea platformei, cu 3,2 milioane de $ castiguri.

Gus Hansen este in continuare cel mai mare pierzator, cu aproape 4 milioane de $ pierduti in ultimele 3 luni, iar “patpatpanda”, dupa un upswing considerabil, insa scurt, a pierdut mai mult de 1 milion de $ in aceasta saptamana, aflandu-se intr-o perioada delicata pentru bankrollul sau.

Cel mai mare castigator din istoria pokerului online din nou la mese! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of