admin | 30.06.2022

Cea de a doua etapă din cadrul 888 National Championship România se joacă la Timișoara în perioada 4-10 iulie

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Frumosul club Gentlemen’s Poker Club din Timișoara va fi gazda următoarei etape din cadrul 888 National Championship România, primul Campionat Național de Poker ce se desfășoară pe teritoriul țării noastre.
Evenimentul va avea loc în perioada 4-10 iulie și se anunță încă de pe acum unul extrem de interesant, la care cei care au punctat în Main Event-ul anterior desfășurat la Iași vor încerca să își măreasca numărul de puncte în clasament, iar alții nou-veniți vor dori să demonstreze cu siguranță că au skill la masa de joc și că se pot bate pentru titlul de campion în această primă ediție National Championship organizată vreodată în România.
Pe 888poker rulează un sistem de calificări în format STEPS, cu sub-sateliți care încep de la $0 și un satelit principal zilnic de $33 buy-in care este programat la ora $23:30 și în care se pune în joc un tichet de $350 pentru Main Event.
Vă reamintim că cele 3 etape rămase în acest an sunt Timișoara 4-10 iulie, Cluj-Napoca 8-14 august și București 29 august – 4 septembrie.
Sistemul de punctaj în Main Event este următorul: sunt acordate puncte primilor 20 de jucători clasați, cu 1 punct pentru locul 20 și 20 de puncte pentru locul 1. Cei care participă la toate cele 4 etape vor primi la final un bonus de 10 puncte!
Primul lider al acestui Campionat Național de Poker este chiar câștigătorul Main Event-ului de la Iași, Dan Căprian, jucător care a dat o triplă lovitură în urma victoriei sale: a obținut cel mai mare premiu pus în joc la masa finală în valoare de 10.395 euro, a câștigat trofeul și s-a instalat lider în ierarhia punctelor.
Jucătorul care va câștiga la final leaderboard-ul pe puncte va fi recompensat cu 3 pachete la evenimentele #888pokerLIVE din anul 2023, cu o valoare aproximativă de peste $7.000, alături bineînțeles de titlul de Campion Național la Poker.
Iată mai jos programul etapei din Timișoara:

Sursă foto: Pokerfest

Cea de a doua etapă din cadrul 888 National Championship România se joacă la Timișoara în perioada 4-10 iulie comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments