admin | 12.03.2012

Ce inseamna pentru jucatorii de poker achizitionarea retelei Ongame

Stim ceva de ceva vreme ca Shuffle Master a ajuns la un acord cu Bwin.Party si urmeaza sa cumpere reteaua Ongame.

La ce trebuie sa se astepte jucatorii de poker odata ce aceasta afacere este incheiata?

In primul rand, afacerea nu va fi dusa pana la capat decat spre sfarsitul anului si inca mai sunt necesare cateva aprobari. Marea schimbare va fi faptul ca jucatorii de pe Bwin vor fi transferati pe PartyGaming Network.

Ongame contine aproximativ 30 de skinuri, dar cea mai mare este considerata Bwin insasi. Estimarile variaza. Se spune ca din traficul total de jucatori cash, intre 20% si 50% sunt pe Bwin.
[ad#text_ads1]
Reteaua PartyGaming deja are cateva skinuri mai mici in afara de PartyPoker. Printre aceste skinuri se numara EmpirePoker si WPT Poker. Pentru PartyPoker, traficul va creste cu aproximativ 10-15% odata cu achizitionarea lui Bwin. Aceasta crestere va fi indeajuns pentru a-si stabili locul #2 definitiv, in topul celor mai mari retele de poker pe scara internationala.

Ongame insa va scadea si va ajunge probabil la acelasi nivel cu IGT ( fosta Entraction).

O alta parte buna a achizitiei Bwin sunt aplicatiile pe telefoanele mobile. Ongame are cativa clienti pentru iPhone si Android. Acestea sunt doar pe 2 skinuri – iar Bwin este unul din acele skinuri. In cele din urma, Ongame probabil ca va lansa aplicatii pe telefonul mobil pe mai multe skinuri, iar PartyPoker va face acelasi lucru.

Un alt lucru pe care il vor vedea jucatorii in urma finalizarii acestei afaceri va fi integrarea jocurilor de cazino in clientii de jocuri de poker. Shuffle Master Interactive – care detine jocuri de cazino precum Three Card Poker si Ultimate Texas Hold’em – va fi cuplat cu camera de poker de la Ongame.

Cand a anuntat cumpararea companiei Ongame, CEO-ul Gavin Isaacs a anuntat ca in curand va cumpara o platforma de jocuri de cazino, pana sa finalizeze afacere la sfarsitul acestui an. Prin urmare, un numar de jocuri de cazino vor fi integrate in systemul de la Ongame.

Ce inseamna pentru jucatorii de poker achizitionarea retelei Ongame comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of