admin | 21.07.2021

Cazinourile din New Jersey au avut incasari de 392,8 milioane de dolari de la clienti in luna iunie

0 0 vote
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Piata de gambling din statul american New Jersey, un pol al jocurilor de noroc la nivel global, a inregistrat o noua luna puternica cu incasari mai mult decat multumitoare, consemnandu-se astfel a 4-a luna consecutiva cu crestere a veniturilor comparativ cu ceea ce se intamplase anul trecut.
Potrivit New Jersey Division of Gaming Enforcement, companiile de jocuri de noroc au avut venituri brute care au totalizat 392,8 milioane de dolari in luna iunie, cifrele reprezentand o crestere cu 302,7% fata de ceea ce se intamplase in luna iunie 2020. Piata a crescut aproape constant incepand cu luna februarie: astfel, statisticile au raportat venituri de 288,3 milioane de dolari in luna februarie, 359,3 milioane de dolari in luna martie, 352,2 milioane de dolari in luna aprilie si 374,2 milioane de dolari in luna mai. Aproximativ 25% din totalul veniturilor din luna mai au apartinut cazinourilor online, care au incasat de la clienti 107,1 milioane de dolari. De-asemenea, 214,5 milioane de dolari au reprezentat incasarile realizate de cele 9 cazinouri din Atlantic City, 154,1 milioane de dolari fiind incasarile realizate doar la slot machines.
Situatia pe cazinouri in partea de sus arata in felul urmator: Borgata a avut incasari de 56,6 milioane de dolari, in vreme ce Hard Rock Atlantic City a avut 35,2 milioane de dolari. In partea de jos a listei, Bally’s Atlantic City a avut incasari de 11,2 milioane de dolari.
De-asemenea, statisticile arata ca din cele 392,8 milioane de dolari cat au incasat cazinourile de la clienti in luna iunie, statul a colectat impozite in valoare de 39,9 milioane de dolari.
Astfel, in prima jumatate din anul 2021, operatorii de jocuri din New Jersey au castigat 2,11 miliarde de dolari, mai mult decat dublu fata de ceea ce reusisera anul trecut, insa comparatiile cu anul 2020 poate ca nu sunt tocmai potrivite daca ne gandim la numeroasele restrictii care au afectat fara doar si poate veniturile industriei de gambling.

Sursa foto: Card Player

Cazinourile din New Jersey au avut incasari de 392,8 milioane de dolari de la clienti in luna iunie comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments