admin | 01.03.2015

Cazare la WPT Viena, de la 86€ pe noapte pentru camera dublă în Roomz Hotel

montesinoPartypoker World Poker Tour Viena 2015 începe în câteva zile. Programat să se desfășoare în perioada 4-17 martie în renumitul club Montesino, festivalul oferă un total de 17 turnee excelente și jocuri cash non stop de la mize mici de 1€/2€ până la high-stakes.

Primul mare eveniment din program este WPT Warm-up cu buy-in de 340€ și cu un fond de premii garantat de 200.000€, în care jucătorii se pot înscrie de mai multe ori și pot reuși multiple clasări în bani. Acesta se desfășoară în perioada 5-9 martie și ultima zi de start este 1C, în 7 martie.

Apoi, în perioada 12-17 martie, va avea loc Main Eventul, turneu cu un buy-in de 3.300€ care va atrage sute de jucători din toată Europa și care, foarte probabil, va avea un fond de premii de peste un milion de euro.

Pe lângă aceste evenimente, o pleiadă de side-eventuri și de sateliți completează un program aglomerat, gândit pentru orice stil de jucător.

Dacă despre poker putem vorbi numai la superlativ în cazul unei etape WPT, este bine de știut că în Viena puteți să beneficiați și de cazare la prețuri preferențiale, nu doar de partide excelente de poker. Recomandarea noastră este Roomz Hotel, stabiliment de patru stele aflat la doar un minut de mers pe jos de Montesino. Cu un preț de 86€ pe cameră dublă, poți ieși la o cazare de 43€ pe noapte dacă mergi acolo cu un alt jucător de poker.

roomz

Facilități hotel: aproape de Montesino, wifi gratuit, restaurant, bar, sală de sport. Hotel Full Service.

Cameră single: 76€/noapte (+10€/persoană pentru mic dejun)

Cameră dublă: 86€/noapte(+10€/persoană pentru mic dejun)

Rezervări:

la adresa de email welcome@roomz-vienna.com

la numărul de telefon +43 1 7431777

Alte oferte de cazare, inclusiv într-un hotel de lux, dar și recomandări de restaurante sunt disponibile aici.

Fotografii: wpt.com

Cazare la WPT Viena, de la 86€ pe noapte pentru camera dublă în Roomz Hotel comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of