admin | 04.12.2012

Castiguri mari la FullTilt Poker

Odata cu revenirea platformei FullTilt Poker, poturile mari si jocurile interesante de high stakes si nosebleed au revenit cu un avant admirabil. Desi PokerStars este in continuare gazda unor dueluri interesante si urmarite cu interes de comunitatea de poker online, FullTilt va ramane probabil platforma cu cele mai interesante jocuri si cele mai mari castiguri.

[ad#text_ads2]

Durrr a revenit la mesele de poker, fiind alaturi de Gus Hansen si Isildur1 singurii reprezentanti oficiali ai FullTilt. Dupa ce Gus Hansen a pierdut 2 milioane de $ de la revenire, a fost randul lui Durrr sa fie declarat pierzator, acesta incheind o zi cu 478,000$ mai putin decat a inceput. Dupa ce a inceput bine si a castigat la mesele de No Limit Triple Draw si Pot Limit Omaha, Dwan a facut o pauza si a revenit in jurul pranzului.

Odata cu revenirea la mese acesta a inceput sa joace FLO8, PLO si No Limit Triple Draw intr-o sesiune de 12 ore. La triple draw Dwan a pierdut peste 700,000$, cele mai importante sume impotriva lui DealMeInfast si Sauce1234.

Sauce1234 are momentan inregistrate castiguri de peste 4 milioane de $ pe PokerStars si FullTilt Poker, fiind intre cei mai buni jucatori online la ora actuala.

Alaturi de Dwan si “bttech86” a avut o zi dezamagitoare, pierzand 379,200$ la mesele de PLO, insa adversarii sai au fost redutabili: Durrr, ingenious89, DrugsOrMe sau patpatpanda.

Castiguri mari la FullTilt Poker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of