admin | 13.11.2012

Castigatorul WSOP 2012 este IveyPoker.com pro

Phil Ivey a iesit de pe radarul websiteurilor de poker online dupa evenimentele nefericite legate de inchiderea Full Tilt Poker, insa asta nu inseamna ca acesta a disparut din lumea pokerului online. Mai mult, acum exista o camera de poker online care ii poarta numele si care atrage tot mai multe staruri. Cu siguranta ca inca nu se afla la nivelul Full Tilt sau Pokerstars, insa numele IveyPoker apare tot mai des in randul stirilor precum si pe forumurile de joc.

Fiecare retea majora se lauda in principal cu jucatori profesionisti care le poarta tricourile, sepcile, hanoracele si le fac reclama peste tot in lume. Cu siguranta orice jucator de poker stie ca Daniel Negreanu este imaginea Pokerstars si ca jucatori precum Tom Dwan, Patrick Antonius, Phil Ivey sau Chris Ferguson au fost imaginea reprezentativa Full Tilt de-a lungul timpului. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat in urma inchiderii Full Tilt si acum Phil Ivey este imaginea platformei de poker care ii poarta numele. Alaturi de acesta insa se mai gasesc si alti jucatori de renume international, precum Patrick Antonius, Jennifer Harman, Cole South si ultimul castigator al WSOP, Greg Merson.

[ad#text_ads2]

Cu siguranta ca Pokerstars si-a facut un obicei din a semna contracte de publicitate si a transforma castigatorii WSOP in vedete Pokerstars, exemple concludente fiind Joe Hachem sau Peter Eastgate sau Joe Cada. In 2012 insa, IveyPoker a reusit sa-l aduca in cadrul jucatorilor profesionisti de pe website pe Greg Merson, ultimul castigator WSOP, aratand ca aceasta platforma are potentialul de a isi promova interesele, jocul si jucatorii celebri la fel de mult ca cele mai mari softuri de poker din lume.

Cu siguranta ne intrebam daca Phil Ivey nu va cauta actiune si la mesele de poker online de pe Full Tilt sau Pokerstars pentru a putea juca, asa cum ne-a obisnuit, cu cei mai buni din lume, insa acest lucru ramane de vazut, la fel cum pozitia pe piata a platformei IveyPoker este momentan incerta, putand deveni un supersoft sau o tentativa esuata de succes online.

Castigatorul WSOP 2012 este IveyPoker.com pro comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of